Viplav i Dhaani konzumiraju brak!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (202. ep.) 29.03.2016. – Viplav i Dhaani konzumiraju brak!

By  | 

BeFunky Collage

Viplav i Dhaani konzumiraju brak!

Epizoda počinje sa romantičnim razgovorom između Viplava i Dhaani. Dhaani ga upita da pojede čokolade da umanji bol u stomaku. Viplav veku da se njegovo raspoloženje mijenja jedući to. Dhaani takođe jede čokoladu. ‘Na Seekha Maine Jeena’ svira u pozadini dok je Viplav ljubi u čelo,obraze i zajedno legnu na krevet. Konzumiraju svoj brak i ljubav.
Raja je prikazan u svojoj sobi,ljut. Njegova majka dolazi i pita ga zašto sjedi u mraku. On veli da ne može vidjeti Dhaani srećnu. Sulakshana ga pita da pobjegne sa Shalini,ona (SUlakshana) ne može dopustiti da Suman pobjedi. Raja veli da će učiniti mnogo više,ali ne želi da preduzme pogrešan korak u žurbi. Shalini traži ‘dupattu’ u praonici veša,govori da kasni da se vidi sa prijateljicom/prijateljem. Kanak je upita za prijateljicu/prijatelja. Upravo tada ugleda sindur na Viplavovoj prljavoj odjeći i veli da je to sindur te udovice. Shalini prokometariše da je Viplava potpuno obojem Dhaaninim bojama. Dhaani se stidi i gleda u sebe na ogledalu nakon konzumacije. Prisjeća se romantičnih trenutaka sa Viplavom,upravo tada dobije njegov poziv. On je upita da li je izabrala destinaciju za medeni mjesec,neka odluči brzo u 10 minuta,on će je ponovo nazvati. Dhaani se složi.Pita se koga da pita za pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *