Vidha je otrovana zagađenom vodom, Viplav joj donira krv!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (326. ep.) 09.08.2016. – Vidha je otrovana zagađenom vodom, Viplav joj donira krv!

By  | 

pageVidha je otrovana zagađenom vodom, Viplav joj donira krv!

Viplav pita Dhaani da li je Vidhin otac mrtav. Doda da je on živ. Dhaani veli da je on oženjen sa Kamini, Viplav govori da će odgovoriti na svako njeno pitanje, reće joj zašto je oženio Kamini. Dhaani odbija da sluša. Viplav kaže da je prije otišla iz njegovog života, a sada opet bježi. Dhaani ga pita da ode. Viplav krene otići, ali Dhaani kaže da treba njegovu pomoć, da je odveze do bolnice. Viplav veli da će je njen novi muž odvesti. Dhaani viče, treba da sazna da li je novac uplaćen ili ne. Viplav je pita da ne viče, inače će se onesvijestiti, on ode da doveze auto. Parshiya govori bolničaru da mu ne treba novac sada, pomisli da kada god pokuša da uradi nešto, Viplav stane između njega i Dhaani i Vidhe. Viplav dovodi Dhaani u bolnicu držeći je za ruku. ‘Ishq Ka Rang Safed’ svira u pozadini. Parshiya pita šta se dogodilo. Dulaari pita zašto Dhaanni tako hoda. Viplav ih informiše da je Dhaani plesala na gorućem uglju bosih stopala.
Parshiya pita Dhaani šta to Viplav govori. Dulaari je pita da li je poludila. Viplav je grdi, njih oboje (Parshiya i Dhaani) pokušavaju da dobiju novac, ali nisu njega informisali. On je Vidhin otac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *