Ishq Mein Marjawan - Vedika pokaže Dipu sliku Rome, Pritvija i nje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 148. ep. – Vedika pokaže Dipu sliku Rome, Pritvija i nje!

By  | 

Pritvi i Roma silaze, počinje konferencija za štampu. Arohi je tu i pita se gdje je Dip. Čavani stiže do nje, pretražio je cijelu kuću, ali nije uspio naći Vediku. Našao je u Pritvijevoj sobi lančić, misli da je njen. Arohi se prisjeti kako je Vedika to nosila i potvrdi, njen je..Pomisli da je Dip našao Vediku.
Ovamo, Dip budi Vediku koja je bila u nesvjesti. Uplašena je. Dip se izvini, primoran je da joj ovo uradi. Inače se i on i njegova porodica fino ophode prema gostima. Ali šta da radi? Neki gosti im predstavljaju opasnost. Neka mu kaže istinu, neće proliti krv tako finih osoba kao što je ona. Ima samo nekoliko pitanja. Vedika pita koja pitanja. Dip veli da je prvo pitanje zašto nazive Romu svojom majkom. Ko joj je to rekao? Da li želi da ponizi majku pred novinarima? Vedika je uplašena, zašto bi ponizila svoju majku. Dip pita kako to da joj je Roma majka, ona ima samo Virata i Taru. Kako je ona postala treće dijete? Vedika mucajući kaže da je neko informisao preko poruka. Dip ljutito pita ko.
Kamerman govori drugom momku da nema baterije u kameri, neka donese. Čavani dotrči do Arohi, veli da je uspio ukrasti nekako bateriju, ali nemaju mnogo vremena. Moraju naći Vediku ili zaboraviti na njenu osvetu. Arohi negira, pronaći će Veidku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *