Ishq Mein Marjawan - 149. ep. - Vedika otruje Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 149. ep. – Vedika otruje Arohi!

By  | 

Deep govori Vediki da mu sada nije jasno šta je istina, šta laž. Neka mu da 24 sata da sazna. Neće dozvoliti da joj se desi nepravda. Arohi sluša i plače. Dip uzme Vedikin telefon i ode u svoju sobu. Arohi ode za njim.
Roma zove nekoga i veli da je konferencija dobro prošla. Kada je njena svečana ceremonija? Ministar joj kaže, ona se zahvali.
Arohi to posmatra sa sprata, plače, govori Čavaniju da je izgubila. Neka vidi kako je Roma srećna, neće dozvoliti da Vedika ostane tu. Dip će saznati sve o Vediki, a onda i o njoj. Mora da preusmjeri Dipovu pažnju ili je njena igra gotova. Čavani pita šta će sa Romom.
Pritvi dolazi u sobu i zatekne Vediku. Pita je što nije otišla. Ona veli da želi da provede neke trenutke sa njim. Pokazuje mu lutku, sjeća li je se? Rekao je da je njena majka poput te lutke. Uvijek se pitala što je napustila. Ali nije znala da joj je majka živa i u ovoj kući. Zašto je lagao? Pritvi joj govori da ne sluša nikoga. Vedika veli da je vidjela sliku njihovu, da li je i to laž? Pritvi pita koju sliku. Vedika govori da joj je telefon kod Dipa, a slika je u telefonu. Pritvi je šokiran.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *