Ishq Mein Marjawan - 150. ep. - Arohi prizna Vediki istinu o sebi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 150. ep. – Arohi prizna Vediki istinu o sebi!

By  | 

Roma, Virat i Dip su u bolnici. Roma upita doktoricu kako je Tara. Doktorica veli da je pregledaju. Roma pita da li će biti u redu. Doktorica govori da sada ne može ništa reći, tek nakon što je pregledaju. Dip povišenog tona pita šta misli pod tim, neka obavi svoju dužnost kako treba. Mora da spasi njegovu ženu i bebu. Doktorica pita kako će je liječiti ako stoji tu i odgovara na njihova pitanja, neka sjednu tu i puste ih da rade svoj posao. Kako će spasiti bebu ako ne spasi majku? Roma se izvinjava, u pravu je, neka ide.
Vedika priznaje Pritviju da je otrovala Taru tj. Arohi. Provocirala je i ponižavala. Ismijavala je zbog majke. Pritvi je pita da li je poludjela, da li zna da je Tara trudna, umrijeće i njena beba sa njom. Roma će biti potpuno slomljena. Kako može biti tako okrutna? Vedika odbrusi da je on učinio takvom. I neka ne brine za majku, Tara je primila dovoljno ljubavi od nje. Sada je njen red. Za nekoliko dana će se to zaboraviti i ona će biti uz nju. Pritvi je iznerviran, ali pokušava na fin način da je dozove pameti, ništa takvo se neće desiti. Ona je Roma, od nje može samo mržnju da očekuje, ne ljubav. Ako sazna da je ona otrovala Taru, ubiće je! Trebala ga je pitati prije nego što je takvo nešto uradila! Nada se da niko neće saznati inače su oboje mrtvi. On ide u bolnicu da vidi situaciju, da li iko sumnja u nju..Ako sumnja, to će biti velika katastrofa. Rezervisaće joj kartu, ima da ode iz Indije odmah.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *