Ishq Mein Marjawan - 154. ep. - Arohi nasamari Virata i Dipa

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 154. ep. – Arohi nasamari Virata i Dipa!

By  | 

Arohi: ” Ne bojim se smrti Dip. Umrla sam toliko puta da će se smrt posramiti i otići. Ali sada je tvoj red. Imaš 24 sata. Nakon toga, tvoja igra krvoprolića će biti zauvijek gotova.”
Dip: ” Prije nego uradiš nešto, prvo razmisli šta će se desiti sa djevojkom koju si primorala da se pojavi. Vedika će biti žrtvovana zbog tvoje pohlepe Arohi. Reci mi, da li da je upucam odmah sada? Da li želiš da čuješ njen vrisak?”
Arohi: ” Čudno Dip. Nisi se niti malo promjenio. I dalje si kukavica. Još uvijek pokušavaš da se kriješ iza nekoga. Ali zapamti, niko me neće moći naći ako se nešto desi Vediki. Ali ako želiš da me vidiš, onda imam jedan uslov. Tvoje mjesto, tvoje vrijeme, ali moj uslov. Povedi Vediku sa sobom i ja ću se pojaviti pred tobom. O čemu razmišljaš? Nećeš dobiti bolju priliku u životu. Da li se slažeš?”
Dip: ” Slažem.” Prekinu, Arohi govori Čavaniju da zna da je napravila ogromnu stvar sada, ali kada je stvar života ili smrti, ne može da uzima druge faktore u obzir. Imaju samo 24 sata da smisle kako da spase Vediku.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!