Ishq Mein Marjawan - 155. ep. - Vedika javno otkrije istinu o Romi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 155. ep. – Vedika javno otkrije istinu o Romi!

By  | 

Arohi uspije otključati podrum i zatiče Vediku u jako lošem stanju. Izvinjava joj se za sve, prigrli je. Moraju pobjeći odatle. Odvezuje je, ali Vedika gubi svjest. Arohi je budi, moraju pobjeći inače su mrtve. Ona (Vedika) mora otići daleko odatle, njen majka je neće ostaviti na miru. Vedika joj govori da je ne naziva njenom majkom, ona je čudovište. Šta je njena (Vedikina) krivica, samo je željela porodicu. Bila je u pravu (Arohi) u vezi njih. Pita je da je odvede na konferenciju. Arohi je upozorava da ne radi to, ubiće je. Vedika je zamoli, mora da je razotkrije, jako je važno.
Dip i Virat stižu kući. Arohi govori Vediki da joj neće dozvoliti da ide tamo. Moraju biti oprezne, neće rizikovati njen život. Mora da ostane živa, da živi svoj život. Neka ode što dalje odavde.
Dip i Virat tragaju za Vedikom, ulaze u podrum i nalaze Arohi vezanu za stolicu. Šokirani su. Oprezno prilaze. Arohi u Tarinom stilu govori hvala Bogu pa su došli, neka je odvežu. Dip pita ko je ona. Arohi ga pita šta on misli, ona koju je ostavio u životu ili ona koja mu nosi dijete. Dip je pita da ne priča gluposti nego jasno kaže. Ako je Arohi, neka se spremi da umre. Ako je Tara, kako je tu dospjela? Arohi govori da je ona Tara. Vidjela je Arohi i Vediku kako bježe, pokušala ih je uhvatiti, one su je vezale. Neka je odvežu, guši se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *