Vedika je mrtva, Dip shvata da je Arohi u kući kao Tara

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 157. ep. – Vedika je mrtva, Dip shvata da je Arohi u kući kao Tara!

By  | 

Vedika pita Arohi šta će sa tom laži da je trudna. Arohi joj pokazuje lažni stomak, nosiće to. Vedika je pohvali, tako je hrabra, i ona želi da joj pomogne. Arohi je zamoli da ona ode, Virat je jako opasan. Ti ljudi će je ubiti, bolje da pobjegne.
Virat dolazi kod Pritvija i pita zašto pije sam. Pije i on sa njim. Pita ga da li je istina ona priča ili je to rekao samo da spasi Romu. Pritvi ga “napadne” što sumnja uopšte.
Arohi moli Vediku da ode, ne smije rizikovati njen život. Ne želi da umre još ljudi. Vedika se složi, Arohi je zagrli i zahvali joj se. Nakon što sve ovo prođe, zajedno će se družiti. Ode.
Zahvali se Bogu, Vedike ide. Dip sa pištoljem ide ka Vedikinoj sobi.
Vedika se pakuje i zove Pritvija. Njegov telefon je na stolu gdje je pio, ali nema Virata i njega. Arohi se pita gdje je Dip.
Neko dolazi u Vedikinu sobu i uguši je jastukom noseći rukavice. Niku to vidi i otrči do Arohi i pokušava da joj kaže, ali ne može da priča. Povede je sa sobom do Vedikine sobe. Pritvi se vraća i on traži Vediku. Niku odvede Areohi do Vedikine sobe, ali tamo nema nikoga. Pritvi pročita poruku od Vedike da odlazi, zahvali se Bogu što je otišla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *