Dilip je glumio da je paralizovan, može i da hoda i da priča

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 200. ep. – Dilip je glumio da je paralizovan, može i da hoda i da priča!

By  | 

Arohi vidi sijenku muške osobe kako se šetka po Dilipovoj sobi. Poviri unutra i vidi Dilipa kako sjedi u kolicima.
Ulazi kod njega u sobu sa saksijom i alatom za košenje. Pita ga zna li koliko je to oštro, jako. Oštri je pred njim i govori da nije nikoga ubila već dugo, a tako je žedna krvi. On gleda okolo uplašen, ona pita da li to želi pozvati nekoga, džaba, niko neće doći da ga spasi. Zna da on ne želi da ga ubije pa mu daje i način da se spasi, neka kaže šta će biti u 8. Govori mu da će ga ubiti i zagrebe mu košulju, on se uplašen ustane. Arohi šokirano ustane, nasmije se i veli da je konačno ustao. Kao što hoda, sigurna je da može i da priča. Ko je osoba koja drži sve karte u svojim rukama? Šta će biti sa Dipom u 8?
Dip sjedi u kafiću i pokušava da dobije Arohi na telefon. Neko mu prilazi sa leđa noseći nož. To je Deni koji stoji iza njega i krene ga napasti kada se oglasi policajac koji govori Dipu da sve ide kako je rekao, Arohin slučaj je prioritet. Sutra je saslušanje na sudu i sud ima dosta dokaza protiv nje tako da će dugo ostati u zatvoru. Dip veli da je to odlično, čim je kazne, ljudi će da odahnu. Policajac ode, Deni savije nož i u sebi poželi Dipu sve najbolje.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!