Ishq Mein Marjawan - 456. ep. - Netra planira da ubije Dipa!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 456. ep. – Netra planira da ubije Dipa!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Arohi je u nesvesti. Netra je moli za oproštaj, ali dosta je, ona i Dip su je puno puta nasamarili. Ona misli da sve ovo radi Tara, samo zato što je ona (Netra) policajka. Neko je nazove. Ona veli da je uzela neke vrednosti, mora da ih odnese pre nego ih neko vidi. Arohi otvori oči u krevetu, Netra stoji tu. Arohi pita ko ju je doveo, a oglasi se Dip, on je, metak je uklonjen iz njene ruke. Arohi pita kako je on znao gde se ona nalazi. Dip veli da ga je neko nazvao. Onaj ko je pokušao da je ubije, zapravo nije želeo da ona umre. Njenih tri sata je prošlo. Arohi govori da je sve pokušala. Neko ju je upucao, moli ga da ne zove nikoga da naudi njenom ocu. Dip nazove inspektora i pita ga da li je na raspologanju Arohinom ocu. Arohi ga moli da ne naudi njenom ocu. Dip kaže da je vreme da ga se oslobodi, povlači svoj slučaj protiv gdina. Kašjapa (Arohinog oca). Vasundra uđe u sobu. Netra je pita da li se ona vratila. Dip potvrdi, njegova majka se vratila. Netra ju je kidnapovala (izgleda). Arohi je pita da li je dobro, ko ju je kidnapovao? Da li je videla nečije lice? Vasundra kaže da ta osoba…nije joj videla lice. Netra se ubaci, ona bi da odmara, a trebala bi i ona. Dip potvrdi, Arohi bi trebala da miruje. Arohi govori da nije mogla da vidi lice osobe koja ju je napala, ali to je bila Tara. Dip je podseti da je Tara umrla. A njoj je preko potreban odmor. Arohi doda da je tu osobu udarila flašom, tako da mora da ima povredu ili neki mali ožiljak sada. Netra nanosi lek na svoju kožu (Arohi je nju udarila flašom na kraju prethodne epizode). Prokomentariše za sebe da možda Dip zna sve. Arohi kaže Dipu da mu se majka vratila, a on nije ništa ni rekao? Da li je sve bila zamka za nju? Dip kaže da ne bi koristio majku kako bi njoj smestio. Zna da nije umešana u otmicu njegove majke. Arohi ga moli da prestane da se igra sa njihovim životima, još koliko nisko može da padne? Moli ga da ih pusti da odu. Dip je mazi po licu… veli da mora da učini nešto, pre nego što zauvek ode. Arohi kaže da je dosta, neće više da učestvuje u tome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *