Izgubljena čast – 105, 106, 107 i 108 epizoda

Izgubljena cast

Izgubljena čast – 105, 106, 107 i 108 epizoda

By  | 

Izgubljena čast – 105, 106, 107 i 108 epizoda

Izgubljena čast – 105, 106, 107 i 108 epizoda

105. epizoda
Za Mustafu, koji je priveden zbog napada na Kerima, počinju teški dani… Vest o Mustafinu hapšenju povećava napetost u Kerimovu i Fatmagulinu taboru… Fatmagul kreće u potragu za razlozima koji su Mustafu naterali da poželi ubiti Kerima. S druge strane, Kerimov otac saznaje da je Kerim ranjen pa se ponovno vraća u Istanbul da bude uz sina.Dok Mustafa sve pokušava uveriti u lažan iskaz koji je dao policiji, Asu ne može zavarati. Asu shvata da je Mustafa zbog Fatmagul pucao u Kerima…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


106. epizoda
Kad Kerim otvori oči, strah ustupi mesto radosti u srcima svih, a posebno Fatmagul. Međutim to neće dugo potrajati. Najpre u bolnicu stiže vest da je Mustafa pušten na slobodu, a on odmah potom, uprkos svim opasnostima, pronalazi način da dođe do Kerima. Njegova želja za osvetom ujedinjuje Kerima i Fatmagul protiv njega.

107. epizoda
U Mustafinim je očima Kerim kriv za sve. On samoga sebe smatra pravom „žrtvom“ nakon svih gubitaka i u bolnici priredi pravu scenu. To ostavi potpuno drukčiji utisak na Kerima i Fatmagul i otvara stare rane. Ponovno se zapitaju što bi bilo da nije bilo „one noći“ pre godinu dana u Ildiru. Za to vreme Asu i sreća pomažu Mustafi da sa sebe otkloni sumnje.

108. epizoda
Fahretin Ilgaz jedini neće prestati istraživati pucnjavu na Kerima. Mustafa se oslobađa lanaca i postaje još opasniji, a u isto vreme Fatmagul preduzima velik korak za venčanje s Kerimom. Kad Kerim čuje da Fatmagul želi sama sašiti venčanicu, njegove nade u budućnost narastu. Njih se dvoje svakoga dana malim koracima sve više zbližava.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *