Izgubljena cast,1 i 2 epizoda,Fatmagul siluju cetvorica - Turske-Serije.Net

Izgubljena cast

Izgubljena cast,1 i 2 epizoda,Fatmagul siluju cetvorica

By  | 

Izgubljena castFatmagul siluju cetvorica
1 epizoda
Fatmagul živi sa bratom Rahmijem i zlom zaovom Mukades u lepom malom ribarskom selu oko koga se nalaze brojni lepi zalivi.Jedina nada u životu za Fatmagul, koju psihički zlostavlja Mukades,je odlazak iz kuće,to joj jedino može obezbediti ljubav iz detinjstva i verenik Mustafa.On želi  pre venčanja da sagradi kuću za njih dvoje a kako nema sredstava gradi je sam sopstvenim rukama.Venčanje će biti čim kuća bude završena.Kerim živi na kraju sela s Babicom koja ga odgaja od najranijeg detinjstva a za njihovo izdržavanje zarađuje radeći u železari…. Selim, Erdogan i Vural žive u Istanbulu, ali dolaze u selo na kratko na proslavu veridbe Selminovih koja će se tu održati.Tada Kerim susreće prijatelje iz detinjstva.Za četiri stara prijatelja počinju zanimljivi dani u malom selu. Za Rešata Jašarana, čija je porodica bogata i uticajna , veridba sina Selima pruža dobru priliku da njegovog tasta zastupnika nagovori da pomogne oko njegovih velikih planova oko veoma vrednih parcela pogodnih za gradnju hotela.Ali tu postoji jedna nepremostiva prepreka a to je Babica.Pre veridbe  u javnost izlaze sukobi koji postoje između članova porodice Jašaran a koje oni prikrivaju.U selu Selim, Erdogan i Vural žele da se što više zabavljaju, a sa njima i Kerim.Fatmagul će se slučajno naći na putu ove četvorice i tada će planuti prva iskra koja će njen život promeniti zauvek i potopiti njene devojačke snove o srećnom životu sa Mustafom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


2 epizoda
Babica pronađe slomljenu Fatmagul koja je doživela silovanje i odmah je odvodi u bolnicu. Fatmagul doživljava veliku traumu zbog strašne katastrofe koja ju je zadesila. Selim, Erdogan i Vural polako postaju svesni divljaštva koje su počinili. Kerim se pak previja u boli uzrokovanoj kajanjem koje je sve jače i jače. Mukades ne može nikako doći do Fatmagul pa šalje Rahmija u selo da je pronađe,ali Rahmijev trud nema nikakvog rezultata. Vest o Fatmagulinu nestanku zahvaljujući Mukades dolazi do Mustafe koji je krenuo u ribolov.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *