Izgubljena ljubav 1 epizoda

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav 1 epizoda, Ljubav izmedju Mehmeta i Nermin!

By  | 

aci-hayat-49-bolum-tek-parca-tum-bolumlerIzgubljena ljubav 1 epizoda

Epizoda počinje kako se Mehmet i Nermin kunu jedno drugom u ljubav.Oboje potiču iz jako siromašnih porodica.Za razliku od Mehmeta koji je zadovoljan iako imaju malo,Ozlem siromaštvo mnogo smeta.

Nermin je zaposlena kao radnica i mašta o boljem životu i uslovima dok se priseća kako je sa Maehmetom gledala staru istrošenu kućicu.Sabri ( Nerminin otac )je zabrinut za Nermin i Mehmeta jer se žele venčati, a nemaju ništa, a i on im ne može pomoći.

Mehmet i Nermin nalaze malu sredjenu kućicu za pristojnu sumu novca i iznajmljuju je, tako što daju kaparu.Jedan dečak ih obaveštava da je dete od Nermine sestre odvedeno u bolnicu i da nije dobro.Svi zajedno odlaze u bolnicu trčećim korakom.Detetu se da mnogo recepta i Mehmet odlazi da ih kupi, on troši novac kojii je odvojio za iznamljivanje kuće.Nermin govori majci da je sada valjda shvatila da je Mehmet dobar čovek, na šta joj ona kaže da u to nije sumnjala, ali ga ne voli što je siromašan.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *