Bekir postavlja bombu u Rahmanovu kuću!

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav – 22. epizoda – Bekir postavlja bombu u Rahmanovu kuću!

By  | 

Bekir postavlja bombu u Rahmanovu kuću!

Belkis i Enderov otac su protiv venčanja Nermin i Endera, otac mu kaže da može da zaboravi na firmu i novac ako oženi Nermin. Ender kaže da će oženiti Nermin. Oni se svađaju. Filiz podržava Endera. Nermin čuje ovu raspravu.
Nermin odlazi da se nađe sa Mehmetom, a Endera slaže da ide kod majke. Ender prati Nermin dok ona ide da se nađe sa Mehmetom. Nermin kaže Mehmetu da je došla da priča o placu, taj plac mnogo znači Enderu i ubeđuje ga da odustane. Mehmet je odlučan u svojoj odluci. Oni se raspravljaju i kažu da su zaboravili jedno drugo i da se ne vole više. Ender dođe tu i Nermin ga ubeđuje da nije kao što misli. On i Mehmet se svađaju. Nermin kaže Enderu da je ona njegova, venčaće se i voli ga. Ender kaže Mehmetu da će izgubiti i u poslu kao što je i u ljubavi. Oni odu.
Sefa posećuje Bekira u bolnici i kaže mu da se povuče na određeno vreme. Bekir poludi i pobegne iz bolnice, kaže da ovo neće biti gotovo dok ili Mehmet ili on ne umru.
Filiz kaže Enderu da moraju da se uortače sa Mehmetom inače će propasti. Ender neće ni da čuje za to. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *