Bekir daje Mehmetu dokumentaciju protiv Sefe!

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav – 37. epizoda – Bekir daje Mehmetu dokumentaciju protiv Sefe!

By  | 

Bekir daje Mehmetu dokumentaciju protiv Sefe!

Bekir na vestima vidi šta se desilo na Terzijevom mestu, shvata da iza toga stoji Mehmet. Pošto je i Mehmetu i Bekiru Terzi neprijatelj, Bekir kaže da je neprijatelj njegovog neprijatelja njegov prijatelj i zove Mehmeta da mu predloži dogovor, predaće mu dokumentaciju protiv Sefe ako ga posluša. Oni dogovore da se vide. Terzi sazna za to i kaže Numanu/Nimanu da tamo odu njegovi ljudi, neka ubiju Bekira, uzmu dokumentaciju i dovedu mu Mehmeta.
Nermin ugleda Filizin crtež Mehmeta. Filiz krene da se nađe sa Mehmetom i raspravlja se sa Sefom zbog čuvara, Nermin prisluškuje njihov razgovor. Sefa kaže Filiz da je upozorio Mehmeta da se ne viđa sa njom na način koji on razume, pošto već njoj nije mogao da objasni. Ako sazna da su nastavili da se viđaju, pribeći će i drugim stvarima, neka pazi šta radi. Filiz zove Mehmeta da otkaže sastanak i pita ga da li je dobro, izvini mu se u Sefovo ime, kaže da je saznala sve i ispriča mu. Ender dovodi tetku Sati u kuću kao novu pomoćnicu koja će brinuti o Nermin. Belkis se ne sviđa to. Nermin priča Sati da je Mehmet sad sa Filiz, ali ona zna da on ne može voleti nijednu osim nje, više ne oseća ni mržnju, samo joj je žao, ne zna zašto to radi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *