Iznajmljena ljubav – 34. i 35. epizoda – Sinan planira iznenađenje!

Kiralik Ask - Iznajmljena ljubav - Zaljubljeni neženja

Iznajmljena ljubav – 34. i 35. epizoda – Sinan planira iznenađenje!

By  | 

Sinan planira iznenađenje!

34: Sinan bude odbijen od strane Omera koji mu kaže da ne može doći, zbog čega se Sinan naljuti. Sinana savetuju da sa Defne provodi romantične trenutke. Defne ulazi kod Omera i pita ga je li se nešto loše desilo jer je jutros rano izašao i nije ga videla pa se zabrinula. Defne kaže Omeru da joj je prelepo živeti sa njim. Ona izbegne odgovor na njegovo pitanje da li joj nedostaje njena kuća. Omer je pita da li joj je dosadio, a Defne kaže da nije jer ionako samo rade ono što on želi na šta joj Omer odgovara da je sad samo želi poljubiti, Defne se nasmeši.

35: Defne i Omer se ponovo prepucavaju. Nakon što mu je rekla da joj je nedostajao, odmah nakon toga se uspe izvući rečima da se ne uobrazi odmah ukoliko mu kaže da joj je nedostajao. Sinan planira jedno iznenađenje i pita Omera kako je ubedio Defne da dođe ali on mu kaže da je nije ubeđivao već da je sama pristala. Svi se pitaju gde je Defne. Na iznenađenju su svi obučeni u belo. Defne poziva Omera kod nje na večeru. Omer dolazi i želi poljubiti Defne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *