Kako da nazovem ovu ljubav? – 287. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 287. epizoda – Šjam otima Kuši, Arnav juri da je spasi!

By  | 

1

Kako da nazovem ovu ljubav? – 287. epizoda – Šjam otima Kuši, Arnav juri da je spasi!
Šjam drži Kuši i viče kako je zbog testamenta Arnav trebalo da ostane još 15 dana u životu. Međutim, taj 15ti dan mu ističe danas i nema potrebe da ga više drži u životu. Glavna vest u svim novinama biće da je Arnav Sing Raizada poginuo u tragičnoj nesreći. Kuši ljutito izjavi da neće dopustiti da se tako nešto desi dokle god je živa. Šjam je besno povuče pred sebe, čvrsto je drži za ruku. Kuši to boli. Šjam viče na nju da se sve događa zbog njene tvrdoglavosti, ona nikad nije shvatala njega i njegovu ljubav. Ali njegova ljubav nije tako mala/beznačajna kao što ona misli. Spreman je na sve, sve granice da pređe i to će tog dana i učiniti. Ono što nije mogao dobiti dok je Arnav živ, dobiće kad umre. Dokazaće da je beskrajno voli.
Arnav se i dalje tuče sa banditima.
Šjam kaže Kuši da se toliko nadao da i ona oseća isto prema njemu. Tada bi im život bio sasvim drugačiji. Kako god, ona je napravila grešku, a tu grešku će šurak (Arnav) da plati. Pita je zašto je odabrala Arnava umesto njega. Zahteva odgovor, bila je nepravedna prema njemu. Izdala je i njega i njegovu ljubav. Kuši mu drsko odgovori da je u stanju sve da uradi za Arnava. Za svog muža kog beskrajno voli. Šjamu u glavi odzvanjaju njene reči. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *