Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 16. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 16. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 16. epizoda
Advej ide ka Čandni, dok ona hoda unazad. Kaže joj kako mora da je nekad u životu slagala. Čandni odvrati kako lažu oni koji nešto kriju, a ona ništa ne krije. Ako pogreši, prihvati da je pogrešila.
Advej: “A zločin? Znaš li šta si ti, Čandni? (Nagne se i šapne joj na uho:) Lažljivica!”
Čandni, koja se stegla i zatvorila oči, sad ih otvori i pogleda ga: “Moram da idem.”
Advej: “Idi. Neću te zaustavljati.”
Ona se taman okrene da ode, kad nestane svetla. Ona se naglas zapita šta se to desilo sa svetlošću.
Advej je pita šta će joj svetlo. Mesec izlazi po mraku, kao i Chandni (mesečeva svetlost). Ide melodija “Rabba ve”. Gledaju se. Čandni potom na brzinu uzme svoj tanjir sa špagetama i požuri napolje iz sobe. Uđe žurno u svoju sobu. Deluje uznemireno i ljuto prisećajući se Advejevih reči da je lažljivica. Sestre sednu pored nje. Pitaju je šta je bilo, zašto je tako izgubljena i ljuta. Njih dve – Šika i Megna – potom počnu da peckaju jedna drugu. Raspravljaju se uperujući prst jedna u drugu i to ispred Čandnine face. Ova ćuti, a onda ih samo strogo pogleda, i jednu i drugu. Ove dve se uhvate za uši i izvine, pa je zamole da im kaže zašto je ljuta. Čandni ljutito odgovori da nije ona ljuta/luda, nego Čudni Sing Raizada koji je bacio onaj novčić u vazduh. Sestre je zapitkuju zašto ona stalno razmišlja o Adveju. Trebalo bi da pusti njega, a da razmišlja o Pipiju (PP – misle na Pratama).(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *