Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 45. epizoda - Advej ipak uradi ritual sa Čandni!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 45. epizoda – Advej ipak uradi ritual sa Čandni!

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 45. epizoda – Advej ipak uradi ritual sa Čandni!
Nani pita Šilpu koliko je sati, čudi se što gosti još nisu stigli. Advej se pravi blesav i pita zašto je tako tiho, mlada sedi sama, niko joj nije došao na ritual. Mora da je to jako ponižavajuće za nju. Čandni se seti njegovih reči. Nani kaže Adveju da je jako loš znak ako se ne održi taj ritual. Zatraži od Šilpe da je odvede, ona će otkriti gde su ostali. Ona ode nakon što kaže Čandni da se brzo vraća. Čandni i Advej se gledaju.

Adi priča sa majkom o “mun dikhai” ritualu, pošli su u hol, na ritual. Prilazi im Lila i pita Puđu gde će. Puđa odgovara da ritual treba da počne, pa silaze zbog toga. Međutim, Lila joj kaže kako niko od njih neće prisustvovati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Advej zajedljivo kaže Čandni kako misli da je ona navikla na poniženja. Sedne pored nje. Čandni odvrati kako to radi zbog Nani. Advej kao primeti da Čandni jako brine o njegovoj porodici, te zato mora i on brinuti o njenoj. Uzme i nazove Indrani. Počne glumatati finoću pa je uljudno pozdravi, a onda počne da je podbada rekavši joj da je Čandni na silu došla u njegovu kuću i kako je to bestidno, te da je Čandni tu povukla na nju. Bilo kako bilo, pobrinuće se on za nju. Potom pruži telefon Čandni i kaže joj da ispriča mami kako sedi sama na ceremoniji. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

148 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *