Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 52. epizoda

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 52. epizoda

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 52. epizoda
Čandni pita Adveja da li je dobro postupila.
On ozbiljna lica ispusti kamen iz ruke i kaže jedno obično: “Kako god.”
Potom ode. Čandni podigne kamen, pogleda u pravcu u kom je Advej otišao i kaže kako su joj njegove oči sve rekle, rekle su joj da mu je stalo do nje. Do nje dođu Puđa, Nani i Murli. Puđa pita Čandni šta će sada. Ova odgovara da je na redu plan B.

Nani sedi u dnevnoj sobi, kao i Advej koji gleda nešto po telefonu. Tu je i Čandni koja krišom daje signal Murliju i Šilpi. Ovo dvoje donesu kante sa vodom i deterdžentom. Čandni naglas kaže Šilpi da lepo prebrišu pod. Šilpa i Murli se bace na posao. Advej je to čuo, ali se vrati gledanju u telefon. Nani se smeška. Adi dolazi do Čandni i tera je da se igra sa njim. Čandni ga pita hoće li da se igraju “Aankh micholi”. Adi je pita koja je to igra. Čandni mu objašnjava. Mali pita da li to misli na žmurke. Čandni odgovara da je ona bila šampion u toj igri i u detinjstvu je uvek pobeđivala njegovog ujaka. Advej je mrgodno pogleda. Mali pita da li su oni momak i devojka iz detinjstva. Čandni ćuti. Mali ode do Adveja i isto to ga pita. Advej ćuti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

62 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *