Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 63. epizoda – Pojavljuje se Svetlana, Sašina drugarica!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 63. epizoda – Pojavljuje se Svetlana, Sašina drugarica!

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 63. epizoda – Pojavljuje se Svetlana, Sašina drugarica!
Advej cimne Čandni k sebi i spasi je eksplozije. Čandni je u šoku, kao i ostali članovi porodice. Džimi i Saša likuju. Džimi kaže kako je Čandni gotova. Smeju se. Međutim, Saša ugleda Čandni živu i zdravu i to još u Advejevom naručju. Kaže kako je sve krenulo po zlu i ljutito pođe ka njima. Ostali iz porodice se takođe skupe oko Čandni i Adveja. Saša ih razdvoji i zabrinuto pita Adveja da li je dobro. Advej potvrdi da jeste, a onda opet priđe Čandni i brižljivo pita da li je ona dobro. Čandni klimne glavom. Nani se zahvaljuje Bogu što se njenoj Čandni ništa nije desilo. Mira (devojka koja je rekla Adveju za bombu) pita Čandni da li je dobro. Čandni se iznenadi što je vidi, pita otkud ona. Mira odgovara da je shvatila da ju je Bog poslao da je spasi. Advej je pita kako je saznala za bombu. Ova odgovori kako je čula da neko pominje eksploziju koja će razneti njegov i Čandnin život. Džimi i Saša su napeti. Advej je pita da li je videla lice osobe koja je to rekla. Mira ljutitio odgovori da nije, da jeste, prebila bi ga. Saši i njenom ocu lakne. Mira pita Džimija zar ne govori pravo. Džimi počne da štuca od muke. Advej se zapita ko bi želeo da naudi Čandni. Prvo je to bio pampur, a sada bomba… Nani veli da je u pitanju neko ko želi da razdvoji njega i Čandni. Saša se nađe prozvana pa pita Nani zašto bi ona to uradila, pa ona je trebala sedeti sa Advejem na puđi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *