Arnav govori Kuši da mu je Šital bivša devojka!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 369. epizoda – Arnav govori Kuši da mu je Šital bivša devojka!

By  | 

20

Kako da nazovem ovu ljubav? – 369. epizoda – Arnav govori Kuši da mu je Šital bivša devojka!
Raizada žene se pitaju gde je nestao Arav. Onda ga zateknu kako pije vodu. Baka prokomentariše kako Arav izgleda ne voli da bude drugima na smetnji. Dođe doktor i pregleda malog. Izvadi injekciju da mu da. Raizada žene se zabrinu da se mali ne uplaši, pa počnu da drame, ali Arav samo kaže doktoru da požuri, kao da je već navikao na to. Doktor ode. Devojčice stižu na vreme za puđu. Arav se pita ko su one. Anđeli mu kaže da su pozvane da prisustvuju puđi. Arav je takođe pozvan da prisustvuje, ali on izjavi da ne veruje u te stvari. Anđeli prokomentariše kako je to i Arnavovo mišljenje. Sve žene potom odu da spreme hranu za decu. Dve devojčice priđu Aravu. Jedna ga prijateljski pita kako se zove. Mali nevoljno odgovori. Mala kaže kako je to lepo ime. Druga devojčica mu kaže da je sladak. Arava to nervira, ustaje i kaže da nije sladak. Devojčice se zakikoću i odu. Kuši se vrati do Arava i upita ga šta želi jesti. On odgovara da neće ništa. Kuši veli da će onda opet pasti u nesvest. Mali kaže kako bi mu tako bilo bolje. Potom doda kako želi tost i sok. Kuši se priseti kako i Arnav ima običaj to da traži. Zblanuta je. Arav uzme da čita novine. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *