Karvachauth!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 379. (maha) epizoda, 1. deo – Karvachauth!

By  | 

10

Kako da nazovem ovu ljubav? – 379. (maha) epizoda, 1. deo – Karvachauth!
Svi su ispred Šitaline sobe. Arav pozove majku. Kuši kaže ostalima da bi samo Šital trebala ući kod Arava, treba da je puste da sama reši problem. Svi se slože i odu. Šital uđe u sobu. Arav joj se izvini. Šital ga pita šta ima od izvinjenja, zašto je nije poslušao. Zašto je otišao tamo? Šta da mu se nešto desilo? Arav odgovara da je samo želeo da vidi oca. Šital mu kaže da i ona to želi, ali ne događa se uvek samo ono što neko želi. Arav je pita zar ni jednom ne može videti oca. Ona mu kaže da je ona uz njega, neka ne brine ni o čemu. Arav se složi i njih dvoje se zagrle. Kuši ih gleda, emotivna je.
Šital siđe u dnevni boravak i obavesti ostale da je Arav sada dobro, odmara. Arnav se izvini Šital što je bio malo oštriji prema njoj. Ona mu kaže da nema potrebe da se izvinjava, sledeći put će biti pažljivija. Mano podseti sve da je sutradan Kaurvachauth (post za muževe). Šital se uzbudi pa kaže kako je čak i ona to zaboravila. Potom primeti da je svi začuđeno gledaju i ode. NK veli kako je u filmovima saznao neke stvari o “Karvachaat-u”. Kuši ga ispravlja i dodaje da je to jako važan dan u životu jedne žene. Arnav prokomentariše “kako da ne!” i ode. NK pita šta je njemu. Kuši objašnjava da Arnav ne veruje u to. Anđeli se izgubi u mislima i Kuši to primeti, pa je uhvati za ruku. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

42 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *