Arnav se suoči sa Šital!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 383. epizoda – Arnav se suoči sa Šital!

By  | 

5

Kako da nazovem ovu ljubav? – 383. epizoda – Arnav se suoči sa Šital!
Kuši kaže Arnavu da je Arav njegov sin. Ovaj joj kaže da je poludela, on i Šital nisu bili intimni. Kuši mu pokaže DNK nalaze i Arnav se šokira. Kaže kako je to nemoguće. Kuši mu kaže da je pitala Šital i ona joj je potvrdila to. Doda kako on ima određena prava, potreban je Aravu. Arnav ljutito odgovori da zna on kakva su njegova prava, baci rezltate. Besno napusti sobu.

Svi su posedali za trpezarijski sto. Baka tera Arnava, koji je prolazio pored, da jede, ali ovaj odgovara da nije gladan. Šital kaže Arnavu da sutradan ona i Arav idu iz Šantivana. Mali Arav je pita zašto mu nije rekla. Šital mu kaže da se sve desilo iznenada. Raizadini žele da Šital i Arav ostanu još malo kod njih, ali se ova vadi i pravda da moraju ići. Arav dođe do Arnava, uhvati ga za ruku i kaže mu da osim njega nema nijednog drugog prijatelja. Arnav se priseti šta mu je Kuši rekla. On se savije do malog i obeća da će ga posećivati, te mu kaže da nikad ne govori kako je sam. On i mali se zagrle. Kuši ih emotivno gleda. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *