Kako vreme prolazi - druga sezona - od 122 do 142 epizode!

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 122 do 142 epizode!

By  | 

Kako vreme prolazi - druga sezona - od 122 do 142 epizode!

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 122 do 142 epizode!

123. epizoda

Kenana kopka šta se dešavalo na sastanku kod Džemile na koji on nije bio pozvan. Od Alija ne uspeva ništa da sazna, ali zato ucenom drugih članova upravnog odbora, doznaje sve što mu je potrebno. Hakan upada na bioskopsku predstavu i prestravljuje Ahmeta. Berin se prestravljuje kada ih ugleda da sede jedan pored drugog. Mete prihvata svira sa bendom na jednoj svadbi. Kada shvati da Nihal silom udaju za čoveka koga ne voli, spreman je da ukrade mladu bez obzira na cenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


124. epizoda 

Džemile pronalazi privremeno utočište za odbeglu mladu i Metea. Nova situacija brine Alija jer veruje da “mladoženja” neće sedeti skrštenih ruku. I dok Nihal priča Meteu da je sreću upoznala tek kada je njega srela, Ali i Džemile postaju meta ojađenog mladoženje i njegove bande koja počinje na njih da puca. Mete odlučuje da se Nihal napusti grad dok se ne smire duhovi. Džemile se teška srca rastaje od sina i postavlja mu samo jedno pitanje na koje ne dobija odgovor: Da li je voliš? Za razliku od njega, Berin nakon mnogo godina otvoreno pokazuje brigu, nežnost I ljubav Ahmetu.

125. epizoda

Ahmet pred Alijem i Džemile optužuje Hakana da je ucenom oženio Berin iako ga ona nije volela. Rasprava se rasplamsava, a Ahmeta savladava fizička slabost i on pada. Kenan i Ekrem lako pronalaze zajednički interes. Dogovaraju se da Kenan krijumčari oružje za Ekrema koji će zauzvrat poslati inspekciju da pretrese finansijske knjige i optuži Džemilu za loše poslovanje. Neočekivano, Kenan zaključuje još jedan posao sa Karolin.Mete upada u zamku Nihalinog mladoženje. Iako u prvi mah njegova situacija deluje beznadežna, on uskoro dobija oružano pojačanje.

126. epizoda

Ahmet pred Alijem i Džemile optužuje Hakana da je ucenom oženio Berin iako ga ona nije volela. Rasprava se rasplamsava, a Ahmeta savladava fizička slabost i on pada. Kenan i Ekrem lako pronalaze zajednički interes. Dogovaraju se da Kenan krijumčari oružje za Ekrema koji će zauzvrat poslati inspekciju da pretrese finansijske knjige i optuži Džemilu za loše poslovanje. Neočekivano, Kenan zaključuje još jedan posao sa Karolin. Mete upada u zamku Nihalinog mladoženje. Iako u prvi mah njegova situacija deluje beznadežna, on uskoro dobija oružano pojačanje.

127. epizoda 

Upad finansijske kontrole u Kardži holding po tužbi zbog lošeg posloanja, zapanjuje Džemile, dok Kenan trlja ruke nadajući se da firma uskoro prelazi u ruke pravog gazde. Sve je spremno za venčanje Ajlin i Sonera. Oboje su gotovo ludi od sreće koja ih je zadesila. Zvanice uveliko pristižu, a Sonera pozove Murat i moli ga da dođe da bi se pomirili. Soner odlazi da skine breme koje ga opterćuje ne očekujući da je Murat isplanirao da se ubije i da to bude njegov svadbeni dar.

128. epizoda

Nakon tragedije koju mu je priredio brat, Soner se u šoku vraća na svoje venčanje. Svest mu je izmenjena, u glavi mu odzvanja, slike mu se mute…Ajlin primećuje da je izgubljen, ali ni ne sluti da je njihovoj sreći zapravo došao kraj. Nakon njenog “da”, Soner okleva sa odgovorom, da bi se na kraju okrenuo ka njoj i priznao da ne može da je oženi. Ajlinin svet se ruši, ona pada kao pokošena, dok Soner u transu napušta skup. Iznervirani Ali nasrće na njega i počinje da ga bije, skoro do smrti…

129. epizoda

Pretnje izigranog mladoženje vraćaju Nihal kući i ona jedino želi da roditelji ne ispaštaju zbog njenog greha. Kenan postaje sve opasniji. Preko svojih ljudi ucenjuje male akcionare da prodaju akcije Kardži holdinga za male pare. Advokat Nuri odlučuje da pobegne od zlih, naoružanih momaka, ali u tom begu ga ranjavaju. Ajlin sve više gubi kontakt sa stvarnošću. Iskrada se iz kuće i beži Meteovim kombijem. Džemile kreće u potragu, koja je odvodi do Sonera. I upravo je on taj koji zna gde se skriva njegova draga.

130. epizoda 

Čim otkrije da Nihal nije više u Nedžatijevoj vikendici, Mete odlazi do njenih roditelja koji ga uspaničeno teraju iz kuće moleći ga da ih više ne uvlači u nevolje. Kenan je prezadovoljan što je Ibo uspeo da prebaci akcije malih akcionara na izvesnu “gospođu Neriman”. Ali saznanje da nije uspeo da se domogne i akcija advokata Nurija ga toliko izbezumljuje da Ibu kažnjava. Nenajavljeni posetioci iznenadiće Berin koja ne može da napusti bolesnog Ahmeta. Kucnuo je čas da donese odluku: Hakan ili Ahmet?

131. epizoda

Briga za ćerku i osećaj krivice muče Berin i ona odlazi do kuće da bi razgovarala sa Hakanom. Međutim, slomljeni Hakan, povređenog ponosa, odbija da je primi u kuću. Nemajući kud, Berin odlazi kod majke u suzama. Džemile je na udaru finansijske kontrole koja je optužuje za malverzacije i ogromna dugovanja. Dok je Džemile uspaničena i traži da se zbog pronevera pozove advokat Nuri, Kenan zadovoljno trlja ruke.

132. epizoda 

Kod Ahmeta u posetu dolazi Ajten i donosi mu ručak. Berin neće biti svejedno što je njena najbolja drugarica preuzela brigu o Ahmetu. Ucenjen ćerkinim životom, Nuri Kenanovim plaćenicima otkriva gde su akcije Kardži holdinga, a potom po dobijem instrukcijama daje izjavu policiji. Uprkos tome što im izlazi u susret, za njega u ovoj igri nema spasa. Dok se na neki čudan način Džemile i Ali zbližavaju, Mete zatvara još jedno poglavlje ljubavi. Odbijajući da prihvati sudbinu koju su joj drugi zacrtali, Nihal bira put bez povratka.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *