Kako vreme prolazi - druga sezona - od 142 do 162 epizode!

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 142 do 162 epizode!

By  | 

Kako vreme prolazi - druga sezona - od 142 do 162 epizode!

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 142 do 162 epizode!

143. epizoda 

Džemile su potonule sve lađe; Mete pati zbog ljubavi, Ajlin nosi Sonerovo dete, Berin je očajna što nije sa ćerkom Zehrom, a ona je pored svih briga bez posla i para. Karolin će joj dodatno stati na žulj kada pred publikom u glavnoj ulici počne da je ismejava i začikava tražeći od Kenana da joj ponudi bilo kakav posao, pa makar da pere podove. Kenan najavljuje Alijevom bratu Kemalu da brod sa dragocenim “tovarom” stiže u luku i da su mu potrebne njegove usluge. Nihal se tajno sastaje sa Metom i dovodi njegov i svoj život u opasnost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


144. epizoda 

Sećanja na Sonera opterećuju Ajlin i ona izlazi iz kuće kao omađijana. U momentu gubi ravnotežu i pada niz stepenice. Kao da je znao da je njegova pomoć preko potrebna, doktor iz bolnice se javlja da se raspita za njeno zdravlje. Soner se oporavlja kod svoje kuće, a lekarka kojoj se dopada dolazi da ga poseti. Njena vizita obradovaće Sonera. Berin i Ahmet se dogovaraju da se ne viđaju dok se ne završi sudski proces oko starateljstva nad Zehrom. U bolnici, Ajlin saznaje da joj je trudnoća rizična i da mora hitno da abortira. Međutim, na putu prema sali za intervencije sreće Sonera.

145. epizoda 

Nakon što odustane od abortusa, ucveljenu Ajlin roditelji vraćaju kući. Dok su oni ozbiljno zabrinuti za njenu budućnost, Ajlin kroji plan gde će se poroditi. Kenan nastavlja da pravi ludom Selmu. Poziva i lekara, uveren da će na osnovu njegove procene Selminog mentalnog stanja dobiti neophodno punomoćje. Mete dolazi pred Nihalinu kuću i poziva je da zajedno pobegnu. Mesude hvata Karolin i Kenana u preljubi i shvata da to može debelo naplatiti.

146. epizoda

Mete poverava Džemile da odlazi od kuće u drugi grad gde će nastaviti da živi, ali prećutkuje da zapravo beži sa Nihal. On se polako pakuje, rastaje od voljene porodice i hrabro kreće u rizičnu avanturu. Tokom lekarkine kućne posete, Soner gubi kontrolu i počinje da viče na služavku kada otkrije jednu fotografiju na kojoj su Murat i Ajlin. Lekarka ostaje zapanjena zbog takvog izliva besa i zapitana šta ga je moglo izazvati. Za to vreme njen kolega pokušava da nagovori Ajlin da kaže roditeljima koliko je rizična njena trudnoća, ali ona njegove molbe odbija.
147. epizoda 
Advokat Nedim izjavljuje ljubav Džemile na poslovnoj večeri, a kada ga ona odbije on joj obećava da će je čekati. Tokom večere, Džemile će pozliti i Nedim će je odvesti lekaru koji konstatuje da joj je visok pritisak. Mete i Nihal nastavljaju svoj beg, dok im je za petama razjareni muž rešen da ih pronađe i osveti se. Pronalazi ih na jednoj benzinskoj pumpi, ali ni Mete se predaje tako lako.

148. epizoda 

Uprkos Ajlininom protivljenju da njena porodica sazna da joj je trudnoća rizična po život, lekar iz bolnice odvažiće se da Džemile predoči u kakvu se opasnost upušta njena ćerka. Kenan saznaje od Karolin da ih Neriman I Mesudu ucenjuju. Besan zbog takve drskosti okuplja Kemala i njegove žene u radnji čije je otvaranjefinansirao i jasno im stavlja do znanja da će Kemal otići u zatvor zbog primanja mita. Saznanje da su Mete i Nihal glavnoosumnjičeni za ubistvo gospodina Hakija, šokira Džemile koja nije ni pomislila da je Nihal živa, a još manje da je u begu sa Meteom. Dok ih policija traži svuda, Mete pronalazi utočišće za odmetnike.

149. epizoda 

Džemile je šokirana kada joj policajci saopšte da traže Metea i Nihal jer su glavnoosumnjičeni za ubistvo Nihalinog muža, gospodina Hakija. I Soner saznaje iz novina da je potraga za Meteom i zadužuje Sulejmana da se pobrine oko tog slučaja. Daleko od svih, skriveni u maloj kućici na obali, Mete i Nihal provode sate zabrinuti za ono što ih čeka. Policajci uskoro ostkrivaju njihovo skrovište, upadaju u kuću, a kada požele da stave lisice na Nihaline ruke, Mete će se usprotiviti I zatražiti da je oslobode pošto je on ubio Hakija.

150. epizoda

Nihal i Mete dovedeni su u zatvor i smešteni u zasebne ćelije. Ispred zatvora čekaju očajni Meteovi bližnji koji smišljaju kako da ga izbave. Kada ugleda Sonera u kolima, Ali će pobesneti i narediće mu da ode. Soner kreće kući sam i ostavlja Sulejmana da se pobrine za Metea bez obzira što porodica odbija pomoć. Na putu prema kući spaziće Ajlin i počeće da ga razara bol u grudima. Kenan dobija lekarski izveštaj koji potvrđuje da je gospođa Selma neuračunljiva.

151. epizoda

Nihal tvrdi da je ubila muža, dok s druge strane Mete tvrdi da je zapravo on odgovoran za ubistvo gospodina Hakija i da Nihal svojom izjavom želi da ga zaštiti. Karolin otkriva Kenanove mutne poslove i shvata da mu je za krijumčarenje neophodna Kemalova pomoć. Nesrećne okolnosti sve više spajaju Alija i Džemile. Dolazak advokata Nedima koji će se ponuditi da pomogne iznerviraće Alija.

152. epizoda 

Ajlin je presrećna što joj je novi lekar potvrdio da uprkos rizičnoj trudnoći uz odgovarajuću terapiju može roditi dete. Sulejman prenosi Džemile i Aliju da je pronašao svedoka ubistva gospodina Hakija, jednog dečaka koji će tačno reći ko je pucao. Dečaka privode u policijsku stanicu i pred njega izvode Nihal i Metea. Međutim, stravičan prizor koji je nedavno video uznemirio je dečaka i on od straha ne može da izgovori ni reč. Dok policajci insistiraju da dečak pokaže prstom ubicu, pred stanicom je Meteova porodica, ali I Soner I doktor Tarik.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *