Kako vreme prolazi - druga sezona - od 182 do 200 epizode!

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 182 do 200 epizode!

By  | 

Kako vreme prolazi - druga sezona - od 182 do 200 epizode!

Kako vreme prolazi – druga sezona – od 182 do 200 epizode!

183. epizoda 

Mete je presrećan što Nihal izlazi iz zatvora i sprema se da je zaprosi, ne znajući šta se desilo njegovoj ljubavi. Svesna da jedino Džemile može uticati na Alija, baka Hasefe je moli da razgovara sa njim i spreči ga u nameri da proda kuću. I dok mu Džemile stavlja do znanja da joj nije potreban njegov novac, zlica Neriman uveliko radi na prodaji kuće nudeći je Karolin. Ženske čari pomoći će Karolin da obrlati Kenana da joj kupi kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


184. epizoda 

Mete koristi svoju popularnost i dovodi obožavateljke na majčinu pijačnu tezgu. Karolin javlja Neriman da je zainteresovna za kuću. Uprkos tome što joj se čini da Neriman drži cenu, Karolin odlučuje da je uzme. Po dogovoru, Tarik dolazi po Ajlin da bi počeli sa pripremama za venčanje. Predočava joj da pre nego što odluči definitivno da se uda za njega, da će morati da razgovara sa Sonerom. Ajlin neće imati razumevanja za takav gest, pokušaće da pobegne i pašće direktno u Sulejmanove ruke.

185. epizoda 

Soner i Ajlin uživaju u ljubavi, kao i Ahmet i Berin, koja je pomalo tužna jer zna da će Hakan sigurno patiti. Ali sve više vremena provodi u Džemilinoj kući I njih dvoje pokazuju uzajmno razumevanje. Mete i dalje pokušava da dokuči zašto ga Nihal izbegava. Ibo dobija zadatak da kidnapuje Džemile kako bi primorali Selmu da prepiše akcije Kenanu. Ajlin je u nezgodnoj situacija jer mora roditeljima da objasni kako se odjednom opet opredelila za Sonera. Ipak, njegova specijalna prosidba svima će izmamiti suze radosnice.

186. epizoda 

Ali zahteva od Neriman da mu otkrije gde je odsela Karolin. U njenom hotelu neće oklevati da se suprotstavi stražaru pred vratima i da na silu uđe u sobu kako bi odveo sina Mustafu. Kada sazna da joj je kidnapovao dete, Karolin stiže u Alijevu kuću. Nakon jalove rasprave, zapretiće mu da će mu doći glave. Kenan neće imati mnogo sluha za njen aktuelni problem, pošto su njegove misli sada na akciji – kidnapovanja Džemile.

187. epizoda 

Ibo obaveštava Kenana da je Džemile odveo u njihovo tajno skrovište. Kenan iz istih stopa odlazi da vidi da li sve teče onako kako je planirao. Istovremeno Ibo presreće Selmu i prenosi joj Kenanov ultimatum: ili će sve akcije prepisati Kenanu ili će Džemile pojesti mrak. Kad primate da Džemile ne dolazi kući, deca dižu uzbunu, a čitavu situaciju najozbiljnije shvata Ali koji krećeu u potragu. Put ga odvodi direktno do Karolin.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *