Kako vreme prolazi od 231-244 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi od 231-244 epizode

By  | 

Kako vreme prolazi od 231 -244 epizodeKako vreme prolazi od 231 do 244 epizode

231 epizoda
Svi dolaze na mesto Ajdinovog brutalnog ubistva. Njegove kolege, skrhane bolom, odlučuju lično da nose njegovo telo. Čim ugleda Mithata, Betul shvata šta je učinio.
232 epizoda
Čekajući Ajdina da dođe na ugovoreni sastanak, Gozde saznaje od Osmana tužnu vest. Zehra i dalje boravi kod svog tate, uprkos Berininim naporima i molbama da se vrati. Deniz i Bahar razvijaju sve bolji odnos.
233 epizoda
Bahar uči Deniz da igra balet. Džemile nailazi na dim iz svoje stare kuće u kojoj trenutno boravi Arif. Nakon dužeg kucanja i dozivanja, komšije obijaju ulazna vrata i zatiču Arifa onesvešćenog u kući punoj dima. Uzrok ovoj nesreći je što se Arif napio i onesvestio. Halit istražuje odakle je moglo da bude pucano na Ajdina i pokušava da nađe neke tragove.

 

234 epizoda
Halit je tražio da Ajdinove kolege donesu svo oružje kod njega u kuću, nakon čega uzima pištolj i odlazi da sveti smrt svog sina. Zehri se zdravstveno stanje pogoršava, pa je odvode u bolnicu na analize, gde doktor nema lepe vesti za Berin i Ahmeta.
235 epizoda
Svi su zabrinuti zbog Zehrinog zdravstvenog stanja. Halitu ne da mira Ajdinova smrt i jedino o čemu misli je kako da osveti svog sina. Osman dolazi do saznanja da je Ajdinov ubica Mithat.
236 epizoda

Bahar uspeva da nagovori Sonera da pusti Deniz da spava kod Ajlin u sobi. Halit nastavlja da se sveti i ubija jednog po jednog Mithatovog druga.
237 epizoda
Neriman uzbuđeno javlja svima kako joj se Mesude udaje i da ih sve očekuje da dođu da joj kite ćerku dukatima. Mesude saznaje da sala za venčanje nije plaćena, jer je Ibrahim shvatio da je suludo dati toliki novac za svadbu, već je uplatio neki manji iznos za manji prostor.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno