Kako vreme prolazi od 286 do 296 epizode - Turske-Serije.Net

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi od 286 do 296 epizode

By  | 

dzemile sa porodicom

Kako vreme prolazi od 286 do 296 epizode

286 epizoda

Bahar ima problem da kaže Soneru da je u drugom stanju, zato što je Deniz ispričala kako je Kerem pobegao od kuće, jer će da dobije brata. Mete se konačno suočava sa Turgulom, držeći mu pištolj na glavi. Mesude preti Karolin da će da je ubije, što Iba nervira i on daje otkaz celoj porodici.

287 epizoda
Bahar odlazi kod doktora, u želji da abortira iz straha da Deniz i Soner neće dobro prihvatiti njenu trudnoću. Dok se Bahar razmišlja, Seda odlazi kod Soner i saopštava mu da je Bahar u drugom stanju i njih dvoje odlaze da je spreče u odluci da abortira. Mesude, besna što je joj je Ibo zabranio prilaz kancelariji, razbija mu izlog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


288 epizoda
Mete drži Turgula u istoj tamnici u kojoj je i on bio mučen, jer želi da se sveti do najsitnijeg detalja, ponižavajući ga i mučeći ga. Soner se brine oko Baharine trudnoće da li će sve biti u redu.

289 epizoda
Igrajući se sa Zehrom na ljuljašci, Hasefe se onesvešćuje zbog visokog pritiska. Mete nastavlja da uživa mučeći Turgula. Džemile se plaši da se između Hakana i Ruje ne rode simpatije, pa tera Berin da ide sa njima na put u Bursu.

290 epizoda

Mesude, Neriman i Kemal dolaze besni kod Džemile jer im niko nije javio da je Hasefe zdravstveno loše. Ruja nije oduševljena što se na put u Bursu sa njom i Hakanom priključuje Berin. Soner brine o Bahar i njihovom nerođenom detetu. Hakana i Berin ozbiljno prebijaju vojnici zbog borbe za pravdu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *