Kapoor & Sons (2016)

Indijski filmovi

Kapoor & Sons (2016)

By  | 

Kapoor & Sons (2016)

Kapoor and Sons je indijski film iz 2016. godine. Direktor filma je Shakun Batra a producent Karan Johar. Film je sniman pod okriljem Dharma Produkcije kao i Fox Star Studios. Glavne uloge u filmu tumače Rishi Kapoor, Ratna Pathak, Rajat Kapoor, Sidharth Malhotra, Fawad Khan i Alia Bhatt. Film govorio o dva otuđena brata koja se vraćaju u svoju disfunkcionalnu porodicu nakon što njihov deda doživi srčani udar. Film je dobio pozitivne kritike na račun direktora i performansa Rishi Kapoora, Ratne Pathak i Fawada Khana.

Priča: Otuđena braća Arjun (Sidharth Malhotra) i Rahul Kapoor (Fawad Khan) prisiljeni su da se vrate u kuću iz detinjstva u Coonooru kada njihov 90-godišnji deda Amarjeet (Rishi Kapoor) doživi srčani udar. Rahul je uspešan pisac koji se smatra najzrelijim u porodici. Arjun se bori da objavi svoju knjigu dok radi povremeno kao barmen a u ostatku vremena piše. Njihovi roditelji, Harsh (Rajat Kapoor) i Sunita (Ratna Pathak Shah) više hvale Rahula što uznemiruje Arjuna. Dok se braća bore, njihovi roditelji se takođe muče sa problemima u braku. Harsh se protivi Sunitinoj želji da otvore ketering i njegova afera iz prošlosti je glavni kamen o koji se spotaknu. Amarjeet otkriva da je njegova poslednja želja da se slikaju porodično i napišu “Kapoor i Sinovi, od 1921.”

Na zabavi, Arjun upoznaje Tiu Malik (Alia Bhatt), njih dvoje se odmah upuste u vezu. Rahul i Tia se takođe upoznaju i odu na večeru. Rahul se šokira kada ga ona odmah poljubi. Tia otkriva Arjunu da je izgubila roditelje kada je imala 13 godina i da živi sama. Arjun saznaje da je ideja za Rahulov bestseler ista kao njegova.

We don’t own this picture.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!