Karadaji - 13. epizoda

Karadaji

Karadaji – 13. epizoda

By  | 
Karadaji - 13. epizoda

Karadaji – 13. epizoda

Opijeni slatkoćom svog prvog poljupca, Mahir i Feride ne znaju kako bi se ponašali jedno prema drugom. Zmija trazi od Nedzdeta da mu dovede Mahira inace ce se druziti sa zmijama, ovaj ne zna sta da radi jer se boji Mahira. Ibo mu predlaze da otmu Ajten i tako namame Mahira u zamku. Nedzdet se prvo necka, no ipak pristaje. Zove Ajten i laze kako ima nesto bitno da joj kaze, nalaze se u kafani. Nedzdet kaze Ajten kako je primetio da je tuzna, a ova mu govori da je sa njom i Mahirom gotovo, pa Nedzet odustaje od ideje da je otmu. Ilknur predlaze Bulentu da deo novca daju Mahiru za auto jer im je ovaj vec jednom pozajmio svoj novac. Bulent pocinje da mulja jer zeni nije rekao da je pare izgubio na kocki i kaze joj kako je pare orocio u banci i da ih ne moze tek tako podici. Prepiru se i Ilknur bude lose. Kuci shvati da krvari. Bulent nema kud i mora “po pare u banku”, a ustvari se zaduzuje kod Nedzeta. Sa Ilknur sve bude ok, ali joj je zabranjen stres. Mali Nazif ne zeli brata i po majcinom povratku iz bolnice pogleda u njen stomak i pita:” Zar je on jos uvek ovde?” Mahir i Feride se vracaju u sud, srecu Turguta na hodniku i on nastoji ubediti Feride da je sve uradio za njeno dobro, Mahir ga samo posmatra. Turgut ga pita: “Salih zar vi nemate nekog drugog posla?”, na sta ce Feride: “On ima posla samnom!” Feride ne popusta pred Turgutovom pricom. Ipak on ne odustaje, pise u svojoj kancelariji poruku u kojoj Feridi prete smrcu ukoliko ne napusti slucaj drzavnog tuzioca Sulejmana. On odlazi kod nje i govori joj kako je to nasao nedavno, kako je zbog toga i hteo da ona bude skinuta sa slucaja. Laze kako su i njega pratili i opisuje coveka koji je pratio Feride i Mahira. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *