Mahir je u kritičnom stanju!

Karadaji

Karadaji 30. epizoda – Mahir je u kritičnom stanju!

By  | 
Mahir je u kritičnom stanju!

Mahir je u kritičnom stanju!

Nazif u zatvoru ima košmar, doziva Mahira. Dajlan mu pomaže.

Feride plače s Mahirom u naručju, moli ga da otvori oči. On joj govori da se ne plaši, Bog ga voli, umreće u njenom naručju. Ona ne želi da veruje da će umreti.

U kući porodice Kara, policajac traži Mahira. Orhan mu kaže da mu je lepo rekao da nije tu. Policajac odgovori da oni samo rade svoj posao, Mahiru je bolje da se preda, imaju nalog za njegovo hapšenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Orhan pita gde mu je brat, je li u radnji. Songul odgovori da nije tamo. Mali Nazif viče kako njegovog ujaka niko ne može uhvatiti. Dolazi Nihan, raspituje se da li je policija tražila Mahira. Safije je poziva u kuću. Mali Nazif pita ko je ona.

Hitna nikako ne stiže po Mahira. Feride je očajna, moli jednog čoveka da joj pomogne da ga smesti u auto. Tako i čine. Na pola puta ugledaju da se auto Hitne pomoći pokvario.

Safije pita Erdala zna li šta o Mahiru, ali ovaj nema nikakvu informaciju. Nihan se raspituje zašto traže Mahira. Orhan joj grubo odgovara da se to nje ne tiče. Ilknur ga moli da ne bude nepristojan. Mali Nazif se brine da će njegov ujak završiti na istom mestu gde i njegov deda. Nihan i Safije razgovaraju nasamo. Nihan želi da je obaveste ako dobiju neku vest o Mahiru. Jako joj je teško što njen sin ne želi da je vidi. Potom kaže kako želi pričati i o Orhanu. Safije se iznenadi. Nihan joj pojasni da je Orhan upao kod nje kući i napravio pometnju. Njena ćerka nije bila upućena u situaciju, a Orhan joj je sve ispričao o njenim životnim tajnama. Misli kako ju je Orhan pogrešno procenio.

Feride dovozi Mahira u bolnicu. Doktor kaže sestri da pripremi pacijenta za operaciju.

Turgut odlazi u hotel gde saznaje da je Mahir upucan i da ga je Feride odvezla u bolnicu jer je Hitna kasnila. Raspituje se kod policajca na uviđaju da li je osoba koja je pucala uhvaćena.
Policajac: Jedino što smo do sada doznali je, da je osoba koja je upucana ovamo došla sa zaposlenom iz suda. Tako barem kaže recepcioner. Ime te osobe je Bahar. Nazvala je gospođu Feride i molila je da siđe dole. Gospođa Feride je sišla i žustro razgovarala sa čovekom. Želeo joj je predati ovaj dosije koji ona nije htela uzeti.
Turgut: To je moj dosije, iz mog ureda na sudu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *