Karadaji 40 epizoda,Feride glumi vezu sa Sinanom - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 40 epizoda,Feride glumi vezu sa Sinanom

By  | 
Feride i Mahir

Feride i Mahir

Feride glumi vezu sa Sinanom
Istrazna komisija.
Sudija ispituje Feride pred  komisijom  I kaze joj da je njena veza sa Mahirom stetna za sve I da oni to nece dozvoliti.Feride kaze da ona nije u vezi sa Mahirom,jer ce uskoro biti  verena za vlasnika novena Sinana Kodžu.Sudija je zatecen,kaze da nije znao.Feride kaze da nije zelela da iznosi cinjenice o svom privatnom zivotu.Sudija kaze da su se oni sakupilai da bi rasvetlili njenu neprofesionalnost I da se nada da njena iznenadna veridba nema veze sa ovim slucajem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Povratak na Feridin  razgovor sa Sinanom.
Sinan savetuje Feride da kaze svima da je njegova veronica I izbegne svu zbrku sa novom ljubavnom romansom.Feride ga pita da li mu moze verovati I navodi da je ovo opasna igra.Sinan kaze da mu moze verovati,da ce za to znati amo njih dvoje I da on zeli ispraviti gresku,da nema skrivene namere.Feride pristaje.Kaze da je prisiljena da laze da bi sacuvala zivot nevinom coveku.Ona kaze Sinanu da ce pred komisijom izneti da ce se njih dvoje veriti,aon da objavi tu vest.

Mahirovo sudjenje
Erdal govori Safije da se ne mogu zaliti na presudu,ulozice zalbu,ali se presuda nece promeniti.Mogu da mu samo skrate kaznu maksimum godinu do dve.

Nazad kod Feride

Sudija govori Feride da mora komisija da raspravi medju sobom I da konacnu odluku posalje ministarstvu pravde I da ce oni doneti konacnu odluku o njoj.

Mahir vidi kako Sinan drzi Feride za ruku.Sinan I Feride razgovaraju.Feride kaze da svi moraju da veruju u njihovu vezu da bi ova laz uspela,cak I njihove porodice.Sinan smatra da odmah mora da razgovara sa njenim ocem o njihovoj veridbi.Feride se slaze.Turgut ih vidi zajedno I saznaje da njih dvoje planiraju vencanje.On je zbunjen.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *