Karadaji 62 epizoda,Melihova sahrana - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 62 epizoda,Melihova sahrana

By  | 
Mahir i Feride na Melihov grob

Mahir i Feride na Melihov grob

Melihova sahrana
Nazifova odluka duboko potrese celu porodicu.
Mahir, koji se po ceni vlastitog života počne boriti za očevo oslobođenje, prisiljen je, pre odluke predsednika, pronaći drugi način kako da spasi oca od užeta.

Jedina osoba, koja je Mahiru ostala, je sudac Akın koji je slomio Nazifovu olovku. Mahir, koji je siguran da je Akın ovako odlučio zbog uticaja, želi saznatitko i zašto je pretio Akınu, i tako preokrenuti odluku. Pojavljuje se pred Akinom iako zna da uveriti suca Akına neće biti nimalo lako.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


A na drugoj strani, Mahir sledi one koji su odgovorni za oružani napad na njegovu porodicu te noći.

Songul se oseća jako krivom.

Kao rezultat istrage koja je provedena s izjavama svedoka, postalo je jasno da je Melih  počinio samoubistvo. Feride zna da Melih ne bi počinio samoubistvo bez razloga. “Zašto” vrti se po njenoj glavi. Ona počinje tražiti postoji li beleška ili oproštajno pismo koje ostavio njen brat …
Melihu dolazi kcerka,posto on nije otisao da je vidi.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *