Karadaji 64 epizoda,Mahir zeli da pomogne Turgutu da pobegne - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 64 epizoda,Mahir zeli da pomogne Turgutu da pobegne

By  | 

Mahir zeli da pomogne Turgutu da pobegne
Mahir razgovara sa Turgutom,kaze da su ga izdali I da mu on moze jedini pomoci,ili ce ga obesiti.On trazi od njega da prizna da je on ubio Sulejmana I da prihvati kaznu.Turgut prihvata.Strazari dolaze da donesu hleb Turgutu koji je u samici.Mahir se krije u mraku.

Mahir

Mahir

Suna place.Feride joj kaze da sada njene suze nista ne znace,nevin covek ce da umre zbog nje.Suna kaze da ona nije znala da je on nevin.Suna joj priznaje da joj je to bio zadatak,da je Melih dosao I rekao da su ona I Mahir I dalje u vezi.Ustvari gospodin sudija je pokusavao da te zastiti. On je rekao da pre nego bilo sta otkrije hoce da je sto posto siguran da je to istina, i zato je mene poslao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Feride: Da me spijuniras?
Suna: Ne, ne Feride. Tada te nisam poznavala, nisam znala kakva si dobra osoba.
Feride: Otvorila sam ti vrata svoje kuce, verovala ti. Pokusala da popunim moju prazninu sa tobom, mislila sam da si mi drugarica!?!?
Suna: Nisam zelela da se ovo desi, Feride… sto sam te vise upoznavala to sam te vise volela.
Feride: Zasto je Melih dosao i rekao vam sve?
Suna kaze da to ne zna.Kaze Feride da joj je vec dovoljno unistila zivot I odlazi da se spakuje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *