Nazif je slobodan!

Karadaji

Karadaji 66. i 67. epizoda – Nazif je slobodan!

By  | 
Mahir i Sinan

Mahir i Sinan

66. epizoda

Mahir i Feride nailaze na veliko iznenađenje misleći da su dobili dokaz i izjavu. Shvatiće da se Sinan opet poigrao njima kada otvore akten tašnu. Da bi došli do dokaza koji bi bio oslobađajući po Nazifa, moraju uhvatiti Sinana koji brzo beži kolima. Od tada pa nadalje, između Mahira i Sinana počinje borba bez milosti. Sinan je uradio sve što je mogao kako bi osvojio Feride, no, shvatiće da borba protiv Mahira, koji je spreman i da umre za svoju ljubav, nije nimalo laka.
U zatvoru počinju pripreme za Nazifovu egzekuciju koju je odobrio Parlament. Za Nazifa je pravo uništenje bio momenat kada je saznao istinu o Orhanu. Čak i da proba da odvrati Orhana od puta kojim je krenuo, Orhan svakako nema takve namere. O njegovoj reputaciji se zna i van granica zatvora. Pošto je prekršio obećanje dato ocu, još bliži je tome da postane pravi gangster.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nedždet pokušava da uveri Ajten da nema ništa između njega i Suede. Čak iako izgleda da mu je poverovala, Ajten u suštini izjeda ljubomora, tako da ona odlazi kod Suede kući. Sueda je, pak, mnogo moćnija rivalka nego što je Ajten mislila i njen poslednji potez je razbesni. Ona se opet suočava sa Nedždetom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *