Karadaji 68 i 69 epizoda,Feride i Mahir planiraju vencanje - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 68 i 69 epizoda,Feride i Mahir planiraju vencanje

By  | 

Feride i Mahir planiraju vencanje

Feride i Mahir planiraju vencanje

Feride i Mahir planiraju vencanje

68 epizoda

Uprkos jasnim osećanjima i odnosu Mehmeta Saima Mahir i Feride nemaju nameru da odustaju od svojih bračnih planova. Feride je  otac jako povredio; iako je jedan deo njenog srca ranjen, sa uzbuđenjem počinje s pripremama za dan kad će se sjediniti sa Mahirom.

Mehmet Saim, koji nije uspeo odvojiti Feride i Mahira,zasukaće posljednji put  rukave. Još jednom se sprema da Mahira testira sa onima koje voli. Zaljubljene koji su dosegli rub sreće, iako uz poteškoće, opet čekaju bolni dani porodice Kara …

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dok se dan pošiljke oružja bliži, Necdet, koji je zapeo između Sinana i Mehmet Saima, svestan je da će korak koji će preduzeti definisati i njegovu budućnost. On odluči da iskoristi priliku koju je dobio na najbolji mogući način. Što se tiče Ayten, ona ga uzbuđena čeka kako bi mu mogla reći vest da je trudna. Ayten koji ne može naći Necdeta, koji se s razlogom nije vratio kući, da mu kaže dobru vest, ide u kockarnicu. Iznenađenje na koje će naići uništiti će njen svet.

Seyis, koji želi uciniti Orhana svojom desnom rukom, i dalje uporno drži se u njegovoj blizini. Yilan Berdan, s druge strane, razbesnjen je kad pomisli da će Orhana osloboditi i da će slobodno hodati okolo. Yilan, koji zbog Seyisa nema hrabrosti da ubije Orhana, nema nameru da i dalje ostaje u miru. Donosi odluku da će se osvetiti na drugi način. Yilan Berdan je na tome da pogodi Orhana i njegovu porodicu tamo gde će ih zaboleti najviše.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *