Karadaji 74 epizoda,Mahir izlazi iz zatvora - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 74 epizoda,Mahir izlazi iz zatvora

By  | 
Mahir izlazi iz zatvora

Mahir i Feride

Mahir izlazi iz zatvora Mahir izlazi iz zatvora

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dok ceka odluku sudije Mahir gubi svaku nadu . Govori da zlo je opet za njegovu familiju , prvo njegov otac a sada on . Za razliku od njega Feride neće odustati i sve ce izaci na dobro . U zadnjem trenutku Mehmet Saim menja svoju odluku i dolazi na sud da svedoči. Mahir je oslobodjen i nista ne moze da spreci njegovo vencanje sa Feride. Pripreme dolaze s osvetom. Nazif želi učiniti sve kako treba po obicajima . Pre venčanja, organizuju « noc kane » Svi susedi, cela porodica zavrcu rukave i pokusavaju da pomognu u pripremama za slavlje za Feride i Mahira .

Nakon toliko patnje kazaljka vage je na strani srece …U medjuvremenu Nazif odlazi do MS , jer zeli da stane na kraj netrepeljivosti izmedju njih , tako da nista ne pokvari Feridinu radost na njen najsrecniji dan .Hoce li MS doci na « noc kane « i omoguciti Feride da se uda za Mahira , koga on toliko mrzi !? Ili ce pokrenuti novi plan da spreci vencanje ? Ayten dolazi u Casion da trazi Nedzeta i sazna da je on odgovoran za ubistvo Sinana .Sada ima sansu da mu se osveti ? Hoce li je iskoristiti!?

Iknur i Bulent ce pokusati da ubjede Nazifa da im dopusti da se opet vencaju …..

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *