Karadaji 75 ep,,Mahiru sudi Feride,KRAJ DRUGE SEZONE - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 75 ep,,Mahiru sudi Feride,KRAJ DRUGE SEZONE

By  | 
Mahiru sudi Feride

Feride u vencanici,nazalost nece se udati za Mahira

Mehmet Saim razume, da je njegov neprijatelj tako pametan i jak. Potrebna mu je nesreća koja bi isključivala dalju istragu. Pre ili kasnije, Mahir se mora ukloniti s puta. Sada se je Mehmet Saim odlučio izbeći greške. Odlučio je da se mora osloboditi Mahira jednom zauvek I to pre njegovog venčanja sa njegovu kcer. Kako bi bio uspešan, naredio je da se nađe najžešći, očajnički i nemilosrdnu bandit u Istanbulu. Za njega bi bilo iznenađenje rezultat potrage.
Orhan, kako mu je obećao Sayit, izlazi na slobodu, ali njegova porodica to ne zna. Susreo se sa Sayitom i od njega dobio upute. Suočava se s najvećim izazovom u svom životu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mahiru sudi Feride

Mali Nazif spreman za vencanje

Necdet je uhvaćen kao osumnjičenik za ubistvo Sinana. Ayten opet igra ulogu zaljubljene supruge i pravi se kao da ništa ne zna. Ali neće spasiti Necdetov život jer ne odustaje od osvete.
U međuvremenu, dan venčanja dolazi. Mahir i Feride su uzbuđeni, jer nakon nekoliko sati sledi venčanje. Dok Feride dovršava pripreme za venčanje u kući svoga oca, u porodici Kara sve ih preuzima radost. Svi su jako srecni, ali nakon nekoliko minuta njihovi životi će se zauvek promeniti. Pet minuta pre venčanja jedna bomba uništiće Mahirov život i ništa više neće biti kao pre.

 

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *