Karipski cvet 1. epizda! Alberto je potajno zaljubljen u Ester.

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 1. epizda! Alberto je potajno zaljubljen u Ester.

By  | 

Karipski cvet 1. epizda! Alberto je potajno zaljubljen u Ester.
Ester sa oduševljenjem gleda nadletanje vojnih aviona nad gradom, jer njen voljeni dolazi. Buka aviona podseti Esterinog oca Samuela na strahote Drugoga svetskog rata. Njegova supruga Lindaura ga umiruje. Dionisio zamoli unuka Alberta da preuzme porodični posao jer je on već ostario.

 

Alberto mu kaže da ne želi biti preduzetnik. Deda je nezadovoljan zbog toga. Ester i Cassiano su na plaži i ugledaju Albertov brod. Njih troje se sastanu, a Alberto glumi da je srećan jer je par zajedno. Cassiano i ne sluti da je Alberto potajno zaljubljen u Ester.
Nastavak na sledecj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *