Kasam - 11. 7. 2018. - Ranbir je povređen Kritikinim razmišljanjem!

Najave za indijske serije

Kasam – 11. 7. 2018. – Ranbir je povređen Kritikinim razmišljanjem!

By  | 

Ranbir je povređen Kritikinim razmišljanjem!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Išani je u sobi i razmišlja: ,,Aki mi se ne javlja na pozive, a ni na poruke. Probaću opet, možda mi se javi sada. Šta je s njim? Uvek puno priča, a danas mi se ne javlja. Zvala sam ga skoro 10 puta, a nijednom mi se nije javio. Strašno!”
Ona ga zove i naljuti se kada se ne javi misleći: ,,Svi momci su tako. Prvo te čekaju da se navučeš na njih, a onda počnu da te ignorišu. Onog dana smo izašli na kafu i bio je baš kul! Sada mi se ne javlja ni na poziv. Ovo je toliko iritantno!”
Aki trči za Ranbirom i pita ga zašto je ljut. Ranbir ga pita šta da mu kažu. Aki kaže da mu je brat i drug ujedno, delio je sve sa njim oduvek. Ranbir mu kaže da ga ostavi samim sada i da ode, iznerviran je. Aki odbija da ga ostavi samog u bolu, ali Ranbir kaže da mu sada treba prostora i vremena za razmišljanje. Aki razmišlja kako mu je brat jako povređen i ranije se nikada tako nije ponašao. On vidi propuštene pozive od Išani i misli da popriča s njom kasnije. Išani razmišlja isto o njemu (Akiju) i odluči da ne priča više s njim, neka ide u pakao. Naljutila se. 😀
Đijana dolazi tu i pita je da li joj je videla kišobran. Išani: ,,Đijana, htela sam nešto da te pitam. Kakav je Aki?”
Đijana ga pita zašto to pita odjednom. Išani: ,,Samo želim da pitam kakav je. Znaš kakvi su ljudi tamo. Kako se Aki ponaša? Posebno s devojkama. Da li on zeza devojke? Možda on svakoj devojci kaže da je samac? Samo pitam. Da li ti je rekao to?” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *