Kasam - 17. 7. 2018. - Kritika napokon shvata da je zaljubljena u Ranbira!

Najave za indijske serije

Kasam – 17. 7. 2018. – Kritika napokon shvata da je zaljubljena u Ranbira!

By  | 

Kritika napokon shvata da je zaljubljena u Ranbira!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Aki pita Ranbira šta mu je, sada zna da voli Kritiku. Ranbir odgovara da zna da je voli, ali ona (Kritika) još nije svesna da ga voli i da on (Ranbir) nju voli. Brine se da ona ne pomisli da je prevarant ako joj izjavi ljubav. Aki joj predloži da je zaprosi i poljubi. Ranbir kaže da će ga onda Kritika ošamariti i isterati iz svog života. Mahima dođe tu i traži da sazna nešto više o svojoj budućoj snaji. Ranbir se složi i priča joj…
Kritika još uvek razmišlja o Ranbiru i kaže da zna da nisu svi momci kao Jaš (Jaš je probao da siluje Kritiku, ali je dobio svoju kaznu – prim. prev.).
Đijana hvali Ranbira i naziva ga junakom. Kritika kaže da joj je Ranbir rekao za Jašove namere, ali ga nije slušala. Đijana je podseti da ju je taj isti Ranbir odbranio na kraju od Jaša i spasao je. Pita je kako onda on može da siluje Mališku. Kritika ćuti i zbunjena je. Đijana joj kaže da razmisli i pogleda sa svih strane, Ranbir je nedužan.
Mališka pita Šilpu da li da budu tužne. Šilpa negira i kaže da treba da budu srećne i da slave, osvojiće slučaj i imati puno novca. Mališka veli da je mislila da će joj Ranbir doći na noge i moliti je na kolenima. Razmišljala je da onda povuče tužbu u zamenu za njegov novac i za njegovu veliku palatu. Balrađ dođe tu i kaže joj da njegov sin (Ranbir) nikada neće doći do nje. Batra (Mališkin otac) ga čuje i dođe tu. Svađaju se. Balrađ ga ućutka i kaže da nije očekivao od njega da igra tako prljavu igru sa svojom/Batrinom ćerkom (Mališkom). (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *