Kasam - 18. 7. 2018. - Kritika pozove Ranbira prva!

Uncategorized

Kasam – 18. 7. 2018. – Kritika pozove Ranbira prva!

By  | 

Kritika pozove Ranbira prva!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Aki vuče Ranbira da dođe jer ga zovu roditelji (Balrađ i Mahima). Ranbir pita da li je sve ok. Aki mu kaže da samo dođe, videće onda sve sam. Ranbir kaže da ne voli ovu napetost. Ode za njim. Aki ga dovodi do Balrađa i Mahime.
Kritika je u svojoj sobi, misli o Ranbirovim rečima (“Zar misliš da je Mališka rekla istinu? Zar ti se čini da sam ja momak koji voli da maltretira devojke?”) i razmišlja naglas: ,,Srce mi govori da je Ranbir nedužan, ali ovi dokazi… ovi dokazi govore nešto drugo. Šta da radim? Da li da slušam svoje srce ili da verujem ovi dokazima?”
Priseti se Paminih reči (“Treba da uradiš ono što ti srce kaže. Mališka meni deluje kao prevarantkinja, zato, kažem ti da podržiš Ranbira i da mu ovde pomogneš”) i razmišlja: ,,Tetka mi je rekla da poslušam svoje srce.
A tetka mi je kao majka. Doživela je svašta u svom životu. Uradiću kako mi ona kaže. Poslušaću svoje srce. Srce ću slušati!”
Ona sedne, uzima telefon i gleda poruke s Ranbirom. Nasmeje se, onda spusti telefon i razmišlja…
Balrađ priđe Ranbiru: ,,Reci mi nešto. Zar nisam dobar otac? Šta god si ti želeo… Zar ti nisam sve dao?”
Ranbir je zbunjen i potvrdi. Aki i Mahima se smeškaju. Balrađ pita: ,,A zašto? Kaži!”
Ranbir odgovara: ,,Zato što me voliš…”
Balrađ ga prekine: ,,Ne. Zato što te volim!”
Ranbir odgovara da je to rekao, to znači isto. Pita ga šta je problem, u čemu je misterija, zbunjen je. Balrađ ga zagrli: ,,Reci mi otkad sam ti otac. Otkad sam ti otac? Mi treba da budemo prvo drugari! Gde je to naše drugarstvo? Bili smo drugari. Ti si mi drug prvo. Slomio si naše prijateljstvo. Ja ću ti sve reći. Aki mi je rekao da ti voliš jednu devojku koja i tebe voli, ali misli da si lud!” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *