Kasam - 20. 7. 2018. - Ranbir odluči da razotkrije Mališku, pet epizoda do kraja!

Najave za indijske serije

Kasam – 20. 7. 2018. – Ranbir odluči da razotkrije Mališku, pet epizoda do kraja!

By  | 

Ranbir odluči da razotkrije Mališku, pet epizoda do kraja!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Aki dotrčava do Ranbira, koji je u mislima, i zagrli ga radosno. Pita ga šta je bilo, da li je sa Kritikom sve okej. Ranbir ćuti. Aki mu primeti suze u očima i zabrine se za njega. Mališka govori Šilpi da je jako ljubomorna, videla je kako je Kritika pričala s Ranbirom i kako ima u njenim očima ljubavi prema njega. Pita šta ako Kritika podrži Ranbira na sudu. Ona odluči da priča s Vikasom da je otpusti. Šilpa je smiruje i kaže joj da iskoristi Kritiku kao zlatnu kokošku i da je kontroliše, tako da preko nje ubedi Ranbira da im dâ svu imovinu. Mališka ne želi Kritiku u ovom slučaju i ne voli je. Išani dođe kući sa Đijanom i Kritikom, Pami ih srećno dočeka i zagrli. Išani kaže majci (Pami) u sobi nasamo da je zaprosila Akija. Pami se obraduje, vrisne od sreće i zagrli je. Arun dođe tu i traži čaj. Pami ga vidi i pita ga zašto je tako rano došao. Ispituje onda Išani o Akiju. Išani joj priča kako je Aki jako dobar, ima veliku kuću i veliko srce itd. Pami je ushićena. Đijana dođe tu i pita ih zašto su se ućutale kad su je videle. Pami i Išani je slažu.
Ranbir razmišlja o očevom (Balrađovom) predlogu da dâ kuću i sav njihov novac Mališki. On se seti kako je Balrađ ranije bio vezan za ovu kuću i govorio im to. Razmišlja onda o Kritiki i zabrinut je. Uzima telefon i zove Mališku. Mališka se iznenadi kad vidi njegov poziv i javlja se, Ranbir je ironično i kaže da ima za nju ponudu koju ni ona ni njen otac zasigurno neće odbiti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *