Kasam - 23. 7. 2018. - Pami ošamari Išani, četiri epizode do kraja!

Najave za indijske serije

Kasam – 23. 7. 2018. – Pami ošamari Išani, četiri epizode do kraja!

By  | 

Pami ošamari Išani, četiri epizode do kraja!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Pre nego što počnete da čitate prevod večerašnje epizode serije ,,Kasam – Tere Pyaar Ki”, zamolila bih vas da pogledate na vrhu stranice snimak u kome vidimo skoro sve, tačnije vodeće, Kolorsove (Colors TV) emisije i serije, jer je danas tačno 10 godina kanala Colors TV. Hvala svima na praćenju!

Epizoda počinje danas s Kritikom koja dolazi u svoju kancelariju. Batra (Mališkin otac) sedi tu i nudi joj poklon. Kritika je iznenađena, pozdravi ga i nije joj ništa jasno. Vikas dolazi tu i veli da je već poslao LCD televizor za nju kući. Kritika je u čudu i pita zašto, čemu svi ti pokloni. Vikas joj kaže da je gospodin Batra jako srećan i ponosan na nju. Mališka sedne pored i kaže joj da ju je videla kako je pričala s Ranbirom, nakon njenog (Kritikinog) odlaska ju je Ranbir pozvao i složio se da se vide i da razreše ovaj problem van suda (vansudsko poravnjenje). Srećno vikne da će dobiti ono što žele. Kritika je pita na šta misli. Mališka slaže i uspe da se izvuče opet. Predloži joj da idu sutra zajedno da se vide sa Ranbirom.
Išani je u sobi i pita svoju sestru, Đijanu, šta bi trebalo da obuče. Pokaže joj svoje haljine. Đijana joj pomaže da izabere pravu haljinu i kaže joj onda da je prelepa i da joj sve lepo stoji, srećna je za nju. Zaplače i zagrli je.
Išani ustane i ode da se presvuče.
Aki spava, Išani ga zove. Aki se budi i javlja joj se odmah, Išani mu predloži da se danas vide i da svrate u kafić. Doda da je sve rekla o njima dvoma svojoj majci (Pami) već. Aki se iznenadi i pita zar tako brzo, čemu žurba. Išani mu kaže kako mu je već rekla da je ona odlučna devojka koja ne voli samo da se zabavlja, htela bi da se uda što pre za njega. Aki se nasmeje i pita je kako joj je majka reagovala. Išani odgovara da je ona bila jako srećna, ali je Đijana tužna i neće da se mrdne iz kreveta. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *