Kasautii Zindagii Kay – 100. epizoda – Komolika otruje Mohini i svali krivicu na Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 100. epizoda – Komolika otruje Mohini i svali krivicu na Prernu!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 100. epizoda – Komolika otruje Mohini i svali krivicu na Prernu!

Nakon što čuje Anuragovu izjavu ljubav upućenu Prerni, Miška pobesni i optuži ga da ju je prevario. Anurag pokuša da objasni da nije bio svestan svoje ljubavi pre veridbe. 
Miška pokuša da poljubi Anuraga, ali on se udalji. On joj kaže da biti intiman ne znači da ima ljubavi. Ono što su imali u Londonu je bila zaluđenost, a ne ljubav. Ona ga je tad ostavila zbog drugog. Kad je prava ljubav u pitanju, ne možeš ni da pomisliš na drugoga. Miška zahteva od njega da ućuti.
Anurag traži oproštaj što joj je povredio osećanja. Miška počne da vređa Prernu. Anurag traži od nje da ode. Prerna zove Anuraga i želi da zna o čemu je pričao sa Miškom. On joj govori da je raščistio sa Miškom, sad će pričati sa Mohini. Uverava je da niko neće stati između njih.
Komolika primeti Miškin verenički prsten na toaletnom stočiću. Kad stavi prsten na svoju ruku i pomisli kako je Anurag njen, Miška se pojavi. Njih dve se raspravljaju oko Anuraga. Komolika joj kaže da će dobiti Anuraga po svaku cenu. Miška je izaziva rekavši da Anurag pripada Prerni.
Vina da Prerni „ajurvedu“ da stavi u „halwu“ i da da Mohini da bi se što pre oporavila. Prerna nije rada da ide u Anuragovu kuću jer zna da će on pričati sa Mohini.
Anurag ode kod Mohini i pokuša da popriča sa njom. Kad Mohini sazna da Anurag ne voli Mišku, ona se seti Komolikinog šarma. Misli kako je Prerna lukava i pokuša da izbegne razgovor sa Anuragom. Doktor dođe zbog redovnog pregleda.
Komolika posećuje kuću Basuovih. U isto vreme, Prerna dođe sa hranom.
Suman priča loše o Prerni i Šivani. Vina čuje to i zove Sumaninu majku.
Komolika i Prerna se nađu licem u lice. Komolika pošalje Prernu odatle rekavši joj da je Anurag traži. Prerna ode da ga vidi. Komolika pomeša otrov u „halwu“ i razmišlja kako će Mohini doživeti srčani udar kad joj Prerna da „halwu“, a to će okrenuti celu porodicu Basu protiv Prerne. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *