Kasautii Zindagii Kay – 102. epizoda – Rađeš i Moloj se suoče sa Komolikom!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 102. epizoda – Rađeš i Moloj se suoče sa Komolikom!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 102. epizoda – Rađeš i Moloj se suoče sa Komolikom!
Anurag vozi Prernu kući. Ona je ćutljiva pa je Anurag zadirkuje. Pita je da li to razmišlja o Navinu. Zbog čega li je on toliko poludeo za njom? Prerna se šali da bi to moglo biti zbog njene duge, svilenkaste kose ili očiju. Anurag krene da joj kaže nešto, pa stane. Prerna se naljuti, počnu da se raspravljaju oko gluposti. Ona na kraju izađe iz auta i uđe u rikšu. Anurag je u šoku što je ona to uradila i počne da prati rikšu u kojoj je Prerna. Zabrine se kad shvati da točak samo što ne zahvati Prernin veo. Uspe da zaustavi rikšu. Prerna izađe, blizu je kuće. Anurag počne da je grdi što ne vodi računa o sebi i opet joj prizna da je voli. Provode romantične trenutke igrajući na kiši. Krenu jedno ka drugom, da se poljube, ali ih baš u tom trenu spazi Vina i šokira se. Ona ošamari Prernu i odvede je sa sobom.
Komolika ispriča Miški da je ona otrovala Mohini i okrivila Prernu za to. Ova se zgrane. Kaže joj da može da radi šta hoće, ali da će Mohini na kraju da prihvati Anuragov izbor.
Rađeš i Moloj odu kod Komolike. Moloj joj opali šamar i kaže da zna da je ona otrovala Mohini i okrivila Prernu za to. Komo se vadi da je to nesporazum, ali joj ovaj pokaže snimak na kome se jasno vidi sve. Komo nema izbora i priznaje da jeste to ona uradila, ali da joj je cilj da osvoji Anuraga. Moloj joj kaže da zna da pokušava da upeca Anuraga i namami ga, iako on voli Prernu. Rađeš mu kaže da je Komo zapravo Ronitova sestra – sestra mladića koji je obmanuo Šivani. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *