Kasautii Zindagii Kay – 109. epizoda – Prerna sazna za veridbu Anuraga i Komolike!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 109. epizoda – Prerna sazna za veridbu Anuraga i Komolike!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 109. epizoda – Prerna sazna za veridbu Anuraga i Komolike!

Komolika slučajno ispusti kutiju sa sindurom koja padne na pod. Miška kaže da bi to mogao biti znak da je Anurag neće oženiti. Komolika kaže da on nema drugog izbora. Prerna stavlja „sindur“ i pogleda se u ogledalu. Anurag i Prerna misle jedno na drugo.
Sledećeg dana, Nivedita poseti Šarmine i obavesti ih da će se večeras Anurag i Komolika veriti, pa ih pozove da prisustvuju veridbi. Prerna, Šivani i Vina su šokirane čuvši vesti. Slomljena Prerna zove Anuraga, ali on se ne javi. Šivani prati Niveditu do kola i kaže joj da zna da ovo nije Anuragovo delo.
Šivani govori Prerni da je Anurag sigurno pod nekim pritiskom. On je uvek bio uz nju, treba i ona da bude uz njega. Ohrabri je da ide da popriča sa njim. Prerna se uputi ka vili Basuovih. Anurag odluči da uradi nešto da bi ga Prerna zamrzela. On se spremi za veridbu. Gosti počnu da dolaze.
Stignu i Komolika, Miška i Sidant Čobi. Mohini i Nivedita ih pozdrave. Anupam odvede Niveditu sa strane i kaže joj da Anurag voli Prernu i da ovo ne treba da se desi. Nivedita traži od njega da joj ne kvari raspoloženje i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *