Kasautii Zindagii Kay – 135. epizoda – Prerna prizna Anuragu da je trudna!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 135. epizoda – Prerna prizna Anuragu da je trudna!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 135. epizoda – Prerna prizna Anuragu da je trudna!
Anurag odvede Prernu u njenu sobu. Kaže joj da je ona ta sa kojom želi da “igra” Holi. Prerna mu sva omamljena govori da zna da on namerno radi neke stvari da bi je iznervirao, ali da je duboko u sebi iskreno voli. Vidi mu to u očima. Doda da još nikome nije namazala boju. Anurag ode da joj donese boje.
Anupam odvede neku devojku u sobu kako bi pravio Niveditu ljubomornom. Nivedita pobesnelo lupa na vrata. Mohini je smiruje.
Komo traži Prernu. Miška joj priđe i ismeva nju i njen lažni brak. Zna da pati koliko i ona. Komo ne zanima šta ima da joj kaže i naredi joj da se ne meša u njene stvari.
Prerna i Anurag “igraju” Holi, mažu se bojama. Romantični su. Anurag počne da oseća vrtoglavicu – popio je pola čaše Prerninog pića. Sada je i on omamljen. Pita Prernu zašto je ona tako posebna. Prerna izbrblja da je to zato što je trudna i nosi njihovu bebu. Anurag se uzbudi i obraduje tim vestima. Odmah zatraži od Prerne da odmara. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Disclaimer: we don’t own the picture.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *