Kasautii Zindagii Kay - 175. epizoda! Mohini zahteva od Nivedite da se drži dalje od Prerne!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 175. epizoda! Mohini zahteva od Nivedite da se drži dalje od Prerne!

By  | 

Anurag odlazi sa Prernom njenoj kuću I tamo vide sve razbacano. Prerna trči da otključa svoju majku iz sobe. Ronit, u drugoj sobi, maltretira Prerninu sestru Šivani. Anurag obija vrata I izbacuje ga iz kuće.Ronit mu preti. Šivani I Prernina majka se zahvale Anuragu. On im govori da im je on porodica I da je njegova obaveza da ih štiti.
Prerna I Anurag se vraćaju njegovoj kući. Prerna servira hranu, a Mohini odbija da jede. Tapur dolazi I obaveštava da je godišnjica Sahilovim roditeljima I da će ona organizovati zabavu u kući Basuovih da ih iznenadi.
Mohini odvodi Niveditu u sobi I kritikuje je što pokazuje mnogo ljubavi Prerni. Mohini I dalje smatra Prernu devojkom srednje klase I smatra da u njihovoj kući treba da bude samo medicinska sestra Moloju Basu. Nivedita se suprostavlja majci.
Jedan od Anuragovih zaposlenih informiše Anuraga da je biznismen u gradu I interesuje se za njih. Njegovo ime je Mr. Bađađ. Prerna želi da zna više o njemu.
Mohini kaže Nivediti da bira izmedju majke I Prerne. Nivedita je uznemirena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *